WEQVA parašė:
Man buvo visi tavo isvardinti simptomai. Ko pasekoja teigiamas testas ;)
Na ir dar plius labai pradejau uzsimanyt kazko uzvalgyt
ir labai jau skauda krutine..
WEQVA parašė:
Man buvo visi tavo isvardinti simptomai. Ko pasekoja teigiamas testas ;)
Na ir dar plius labai pradejau uzsimanyt kazko uzvalgyt
ir labai jau skauda krutine..
WEQVA parašė:
Na ir dar plius labai pradejau uzsimanyt kazko uzvalgytir labai jau skauda krutine..
Man apetito visai nera ir va ko bet krutines tai neskauda
brigu parašė:
Vakar dariausi nt bet neigiama rode,pavarcius lyg matau vaiduokli bet gal is didelio noro ji matauna o menesines kita savaite turetu pasirodyt,tikiuosi ju nebus
Aš bijau dar daryt, bet ryt nusipirksiu, mm ir tik kita savaite pasirodyt turėtų. Bet tas pavargimas toks atsirado, jei kibo tai manau dar ir anksčiau. Kažkaip keistai jaučiuosi, panašus požymiai kaip su dukryte.
Sveikos mamytes, as per dvi dienas jau keturis testus pasidariau
Nes pirmuosius du tos pat firmos dariausi ir jie skirti ankstyvajam nestumui nustatyti, tai vaiduokliukai islenda, pagalvojau , kad reik pabandyt paprastus pasidaryti ir paziuret ka rodys.. tai pries valandziuke pasidariau ir irgi yra vaiduokliukai, bet silpnesni nei pirmuosiuose testuose
ryt del sventos ramybes vaziuosiu kraujo tyrima pasidaryt ir bus ramu, nes vyras juokias is manes ir klasia ar euro paletes testu nereik dar uzsakyt
milaska1 parašė:
Sveikos. Manes dar nepykina![]()
Ziuriu, kai kurios planuojate po antra leliuka. Kiek metuku jusu pirmiesiems?![]()
metai ir 2 men
Merginos turiu klausima, gal kazkam kvailas bet visgi, man pirmas nestumas. Ar man reikia pries gine darytis HCG kraujo tyrima ar inainpati nusius? Ar tesiog nueiti ir pasakyti kad testas teigiamas buvo? Aciu uz atsakyma iskart.
Beje cia kazkas klause del tepliojimu, man pvz visai netepliojo ir jokio implantacinio nepastebejau, tesiog "pasijutau nescia" ir testukas parode vaduokli.
Satin parašė:
Merginos turiu klausima, gal kazkam kvailas bet visgi, man pirmas nestumas. Ar man reikia pries gine darytis HCG kraujo tyrima ar inainpati nusius? Ar tesiog nueiti…
Nereik daryt tyrimo. Nueinat ir sakot, kad nt teigiamas
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai