brigu parašė:
kazi jei ryttoi pasidaryciau testa ar parodytu ka jei uzkibe? mm turetu buti lapkricio 4![]()
Dar savaite beveik iki mm..sunkiai turbut manau rodytu..
brigu parašė:
kazi jei ryttoi pasidaryciau testa ar parodytu ka jei uzkibe? mm turetu buti lapkricio 4![]()
Dar savaite beveik iki mm..sunkiai turbut manau rodytu..
Misterija parašė:
Sveikos, man jau trečia diena nėra mm, bet testas neigiamas...
nenusiminkit,gal dar po poros dienu islys kazkas, cia vienai mamytei apie savaite nieko nerode
Kumutuke parašė:
islauket pagaliau!!! belieka sekmingai laimingai visus 9men!![]()
ir as dar nelabai tikiuo kas baugina kad herpes pasiredzius esu nemenkai.. bet…
del herpeso tikrai nereikia nervuotis - jei is anksciau turejot, tai jau nekenkia
su pirmu laukdamasi turejau sita "dziaugsma", tai prisiskaiciau visko ir dar gyd nuramino kad viskas ok
Liutoma parašė:
Na o aš jau išstoju iš Jūsų mielo būrelio, nors ir nebuvau oficialiai įstojusi... parkeliavo mano mmm. lengvo jums nešiojimo, sklandaus gimdymo ir ramių bei sveikų …
Kumutuke parašė:
nenusiminkit,gal dar po poros dienu islys kazkas, cia vienai mamytei apie savaite nieko nerode![]()
Aga,man visa savaite vaiduokliavo
Miskina parašė:
del herpeso tikrai nereikia nervuotis - jei is anksciau turejot, tai jau nekenkiasu pirmu laukdamasi turejau sita "dziaugsma", tai prisiskaiciau visko ir dar gy…
Sito dziaugsmo per metus ir man uztenka. Koks bebutu jis "saugus" nestumo metu, vis tiek stengsiuos jo vengti...
Liutoma parašė:
Na o aš jau išstoju iš Jūsų mielo būrelio, nors ir nebuvau oficialiai įstojusi... parkeliavo mano mmm. lengvo jums nešiojimo, sklandaus gimdymo ir ramių bei sveikų …
sekmes jums sekanciame cikle!!!
Miskina parašė:
del herpeso tikrai nereikia nervuotis - jei is anksciau turejot, tai jau nekenkiasu pirmu laukdamasi turejau sita "dziaugsma", tai prisiskaiciau visko ir dar gy…
dekui
reikes gal kokiu vitaminu pagerti, nes jau man pirmas simptomas, kad pasilpau..
ar jus ka nors geriat apart folio?
Misterija parašė:
Sveikos, man jau trečia diena nėra mm, bet testas neigiamas...
o gal testukas nejautrus?
pabandykit jautresni ;)
elfute parašė:
o gal testukas nejautrus?
pabandykit jautresni ;)
Na kelios dienos po mm termino ir nelabai jautrus turėtų rodyti. Šiandien dariau benuką mėlyną
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai