molekule parašė:
Sveikos,planavau pirma apsilankyma tik apie 8-9sav,nes tada busiu Lt,bet gavos taip,kad pasirode vakar kraujo,tai I ligonine is darbo isvaziavau,patikrino, sake maz…
O ka jums mate ekoskopo metu?
molekule parašė:
Sveikos,planavau pirma apsilankyma tik apie 8-9sav,nes tada busiu Lt,bet gavos taip,kad pasirode vakar kraujo,tai I ligonine is darbo isvaziavau,patikrino, sake maz…
O ka jums mate ekoskopo metu?
Simbule parašė:
As va vakar nuejau 6sav ir 3dienos..tai daktare neziurejo nieko,papasakojo kaip elgtis,kas galima ko ne..ir sake ateiti po 2sav,bus prasidejusi 10sav. Tai net nezin…
Echo kenkia? Su pirmu kai lankiausi privaciai tai daktaras visada sakydavo kad eik ir i sava ligonine pas gine kad dazniau matytum leliuka . Tai netikiu,kad linkejo blogo... o del ankstyvo apziurejimo neesu nusiteikus,kadangi turejau kelis nesivystancius be jokiu pojuciu tai jei buciau laukus kokiu 10sav ar kiek tai isvis sokas butu buves. Nieko blogo jei apziuri ir 5-6sav pasako kad viskas vietoj,kokio dydzio namelis leliukio kad ir nlb ka mato bet ar atitinka ar vystosi.
Simbule parašė:
Matomai nuo daktares poziurio priklausoAs visad galvojau kad man praeita kart nuo echo sustojo...Nes pirmo kai laikiaus,tik 20sav.isvis echo darydavo,nieka tai…
Mane sviete tikriausiai nes kai paciupinejo iskart pasake kad kiauside labai isdydejusi ir gai buti negimdybinis, reikejo patikrinti nes su negimdybiniu gali ir mirti... As tikiuosi viskas pas mane gerai baigsis... Va ryt po piet keliausiu... Laikykit spygas.
Zuvytee parašė:
Echo kenkia? Su pirmu kai lankiausi privaciai tai daktaras visada sakydavo kad eik ir i sava ligonine pas gine kad dazniau matytum leliuka . Tai netikiu,kad linkej…
As tai tikrai netikiu kad tas echo kenkia, nerimas, ar viskas gerai, kenkia labiau, mano nuomone...
Satin parašė:
Mane sviete tikriausiai nes kai paciupinejo iskart pasake kad kiauside labai isdydejusi ir gai buti negimdybinis, reikejo patikrinti nes su negimdybiniu gali ir mir…
Kumscius laikysim
kad spyga nesigautu, kaip sakoma....
Simbule parašė:
Bet kaip as padustu greitai...Kol apsitvarkiau namus,atrodo neskubedama..kaip visada.Atejau atsigert vandens,ir dusauju lyg buciau dydziuli krosa nubegus.... :shock…
As irgi jauciuosi kaip isspausta citrina o tik kelios savaites...
daliux2m parašė:
As tai tikrai netikiu kad tas echo kenkia, nerimas, ar viskas gerai, kenkia labiau, mano nuomone...![]()
as taip pat manau ir jei kenktu gydytojai nedarytu gi nera kvaili ir uz mus labiau ismano
daliux2m parašė:
Merginos, po kiek geriate folio rugsti? 400 ar 800?![]()
Man gyditoja 800 pasake gerti. Tiek ir geriu nuo tada kai suzinojau apie zirneli.
Satin parašė:
As irgi jauciuosi kaip isspausta citrina o tik kelios savaites...
Pns ir as... as cia isitikinimas ar kas nzn bet taip tingisi..
Cherie5 parašė:
as taip pat manau ir jei kenktu gydytojai nedarytu gi nera kvaili ir uz mus labiau ismano![]()
Man butu baisiau,kaip nueini ir nepaziuri... o maza kas... keista gine sakyciau
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai