Ekita36 parašė:
Labas rytas merginos vakar kalbėjomės, kad neturiu dar atvažiavusios puseseres us raudondvario, nu ką prusikalvejau si ryt mano pusesere iš raudondvario atrodė su …
Omg?? ar labai ziauru?? Skauda?
Ekita36 parašė:
Labas rytas merginos vakar kalbėjomės, kad neturiu dar atvažiavusios puseseres us raudondvario, nu ką prusikalvejau si ryt mano pusesere iš raudondvario atrodė su …
Oryte parašė:
Nu nelabai biski maudžia bet tikrai nelabai, bet jaučiuosi visada alkana va šitą pastebėjau ??
LauraLT parašė:
o mum liepe po 3 nuo 4 menesio...
Oho tai tikrai nemažai nes juose yra apie 500 mg aš būdavau duodu trys jei praleidžiu diena... nes maniškis vistiek valgo pieną mano pieną yra ir dabar jau po biski daržovės valgo tai manau tikrai uztenka
Ekita36 parašė:
Tiesa šiandieną buvome pas daktare turėjo eiti mėnesio pradžioje, bet daktare vis nukilinejo mūsų susitikimą, nes gripas siaučia, šiandieną mažiau žmonių buvo ir ta…
Mes ir sendien gavom skiepa mergina 7.200 ir 69cm.paaugo oer pusantri men.(+700gr ir +4cm)va pasivijom visus?
Sveikinu visus pusmetinukus tokia grazia data.
pele66 parašė:
Mes ir sendien gavom skiepa mergina 7.200 ir 69cm.paaugo oer pusantri men.(+700gr ir +4cm)va pasivijom visus?
Lygiai tiek pat sverem puses metu ir toks pat ugis??sveikinu!:)*
Obrikyte parašė:
Man iskilo toks klausimas kiek leliukai dar laiko kelsis valgyt nakti??
Ir kaip gyvena mamos nakti, kurios nežindo?
Kiek ilgai valgys gal kas su patirtim atsakys ?
Pas mane tai nuo n kartu palaipsniui liko vienas naktinis maitinimas. Padarau misinuko porcija ir toliau miegot ?
mano vyresnioji nebesikele naktim valgyti suejus 9menesiams, kaip koks laikrodukas tik suejo 9 menesiai ir nuo tos nakties nebuvo daugiau atsikelusi nakti valgyt
kaip dabar pamenu, atsibundu, ziuriu 6ryto, kaip sokau is lovos vaiko zadinti kad valgytu, gi alkana o mama miega..o ji net akiu neatmerkia, ir nevalgo o toliau miega.. ir tik poto pagalvojau kad gal jau nebesikels naktim valgyt, taip ir buvo
tai tikiuosi kad ir mazoji panasiu laiku pati atsisakys maitinimo nakti ir nereikes atpratinti
LauraLT parašė:
vandenini po tris lasiukus ;) ir tai ne visada atsimindavau! galbut galbut taip gavos nes kosej Sinlac jo buvo prideta 4,5 mikrogramu...?! mazai bet gal tiek ir uzt…
Koks rezultatas, kiek virsyta norma? Mes darysim menesio gale, tai nerimauju... Nepatinka ir tai kad pm to vitamino irgi yra...
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai