Zurzla parašė:
Aš irgi pirmą kartą ęjau po dviejų savaičių,tai viskas ok ;)
Dekui. Nutaminot ;)
Zurzla parašė:
Aš irgi pirmą kartą ęjau po dviejų savaičių,tai viskas ok ;)
Dekui. Nutaminot ;)
ieva.stog parašė:
Mes naudojam Medela Calma, nežinau, kaip būtų su paprastu buteliuku, bet kol kas atrodo pasiteisinusi investicija - mergaitė nesipriešina maitinimui iš buteliuko, b…
Pasižiūrėjau buteliukų palyginimus, tai visų soskės labai ilgos...reik kad būtų su trumpesne, nes ji springsta. O iš karto suprato, kaip gerti?
Žydre21 parašė:
Dekui. Nutaminot ;)
Keista man tik po 2 menesiu liepe pasirodyt
Vijola_ parašė:
Keista man tik po 2 menesiu liepe pasirodyt
Man sakė, kai nustosiu kraujuot po 6-8sav
Labas rytas,kaip laikosi mazuliukai? Mes gan neblogai,jei ne nosyte,jau beveik ritma dienos turim,naktim miegam gerai,jau nei neziuriu kada valgo,tik apsisuku vis ant kito sono ir maitinant abi nuluztam.
Vita15 parašė:
Sveikos mamytes kaip jus kovojat su slogyte as sudrekinu pienuku arba juros vandeniu ir tada traukiu.kazkiek issitraukia bet visvien girdisi snargkiukai niekaip vis…
OManiskei irgi taip pat
uzsikisus,o istraukt neina nieko,lasinu juros vandenuka ir nisita nusipirkau drekinti. Traukiamt snd kraujuko istraukiau,jau net nebezinau kaip jai padeti. Gydytoja sake su laiku praeis.
O pienukas netinka,jis saldus ir dar daugiau "uzsiklijuoja". As nelasinu.
O jus visos eisit pas gine? As gerai jauciuosi, 5 sav.praejo, pas gine nesiruosiu
is ligonines mane isleisdama mano gine pasake, kad susitiksim po 2metu, suprask vel gimdysiu, ketvirta jau ? ta kazkaip ir negalvoju kol kas eiti siaip del apziuros...veliau del apsisaugojimo tik gal reikes nueit..
Gintarėja parašė:
Labas rytas,kaip laikosi mazuliukai? Mes gan neblogai,jei ne nosyte,jau beveik ritma dienos turim,naktim miegam gerai,jau nei neziuriu kada valgo,tik apsisuku vis a…
Lasinu ta pati pirmaji jis neriebus kaip vandenukas tikekimes reik laiko gal?
Eelli parašė:
Pasižiūrėjau buteliukų palyginimus, tai visų soskės labai ilgos...reik kad būtų su trumpesne, nes ji springsta. O iš karto suprato, kaip gerti?
Taip, iš tiesų, man ta soskė irgi pasirodė gąsdinančiai ilga, ji kaip ir imituoja spenelį, bet, matyt, kažkokį pailgintą : D Pirmą bandymą gauti buteliuką burnon sutiko papiktintu žvilgsniu "wtf, tėti?!", bet po to kažkaip greitai suprato, neturėjom čia jokių problemų (galbūt būtent dėl to, kad bent jau kietumu tas žindukas į krūtį panašus). Aišku, to buteliuko kaina didelė, tad riziką, kad vaikas iš viso neims (iš draugų buvom girdėję tokius atsiliepimus, kad vaikus tos baisios Medela soskės neįkišim), reikia pasverti. Bet galbūt jūsų mergaitei kaip tik labiau patiktų, kad sunkiau nei iš paprasto buteliuko pienas bėga, ir nespringtų.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai