Magda parašė:
O kaip daznai krupcioja jusu vaikiukas? Nes man jau irgi neramu reiks gyd pasisakyt, miego metu mazius vis dar dazai krupcioja
Magda parašė:
O kaip daznai krupcioja jusu vaikiukas? Nes man jau irgi neramu reiks gyd pasisakyt, miego metu mazius vis dar dazai krupcioja
Sunrise parašė:
O po kiek vandens duodat? As tai neduodu visai![]()
Edita.U. parašė:
O kiek duotate?
Man visos sako kad trupuciuka reikia. Bet dar nedaviau.
Max isgeria 20 -30 ml. Stengiuos tarp maitinimu duot, po maudyniu arba po pasivaoksciojimo lauke. Kartais vos kelis gurksnelius isgeria.
Del arbatu tai man rekomendavo is pradziu duoti vandens su keliais laseliai isspaustu darzoviu sultimis,o tik veliau arbateliu bandyt duot.
bitebee parašė:
Max isgeria 20 -30 ml. Stengiuos tarp maitinimu duot, po maudyniu arba po pasivaoksciojimo lauke. Kartais vos kelis gurksnelius isgeria.
Aš nors ir maitinu mp, pabandziau šiandien mazyliui duoti virinto šilto vandenėlio, na nes vakar maudyniu metu jis tiek bandė ta vandenuka liezuviuku gaudyt, labai juokingai atrodė, kišo šlapius kumštukus i burnyte ir godziai juos laizė ? tai visai jam patiko ir šiandien, galvoju jei vaikui norisi, duosiu karts nuo karto palaizyti, nemanau kad bus blogiau nuo to... nes ten max pora mazu gurkšneliu, daugiau tikrai neišgeria
SimonaFr parašė:
Aš nors ir maitinu mp, pabandziau šiandien mazyliui duoti virinto šilto vandenėlio, na nes vakar maudyniu metu jis tiek bandė ta vandenuka liezuviuku gaudyt, labai …
Mano panelyte kai pirma karta paragavo tai taip susirauke.. bet praryjo ir dar pradejo ieskoti
Magda parašė:
O po kiek vit D duodavot?
Forma parašė:
Pas mus miegamajam apie 20 laipsniu. Miega savo lovytej salia manes pristumtas. Su tokia pizama medviknine, tokia kaip kombinzonas su pedutem ir apkloju iki pazastu…
Mes taip pat su tokiu istisu kombiu. Miega savo lovytej ir apklohu kaldryte iki pazastyciu. Uzdedu tik pirstinytes tokias lb plonas tiesiog kad neciulptu rankyciu o ir nakti vesios jos buna tai del to
Besišypsantix3 parašė:
Mamytės, ar nepasikeitė jūsų mažiukų kakis? Maniškė anksčiau kakodavo po 2-3 k, o dabar 1k ir taip skystai, be jokių grūdelių:/
Mano leliuko pasikeite, bet tik pasviesejo biski. Cia panasu i viduriavima.
mazapelyte parašė:
O tos kurios msitina pm uzsirasinejat valanda ir suvalgona kieki?
Duodat vandens?
Neduodu vandens. Neuzsirasyneju. Maniske valgo kas 3h po 150 ml tai gaunasi 170 ml. Nakti miega visa:))
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai