vaidlena parašė:
Na va mes po TA, tai viskas lyg gerai, tik svorio nuo gimimo priaugom tik 300 gr.tai dabar stebėjime ir kitą savaitę vėl važiuosim. Nenori bernužėlis suva…
O kodel skaiciuoja nuo gimimo svorio o ne nuo numesto?
vaidlena parašė:
Na va mes po TA, tai viskas lyg gerai, tik svorio nuo gimimo priaugom tik 300 gr.tai dabar stebėjime ir kitą savaitę vėl važiuosim. Nenori bernužėlis suva…
nido parašė:
Aha, man irgi įdomu
Juk jį irgi reikėjo priaugti.
Birute.St. parašė:
Aha, man irgi įdomuJuk jį irgi reikėjo priaugti.
Mums irgi skaiciavo nuo gimimo svorio,tai vis sakydavo,kad mazai priaugom. Ir kas savaite liepe atvaziuoti pasisverti. O pagal viska reikia ne kas savaite sverti,o kas menesi,nes vaikiukai gi suoliais auga. Tai tokia pykta buvau....
Je.Vy parašė:
Mums irgi skaiciavo nuo gimimo svorio,tai vis sakydavo,kad mazai priaugom. Ir kas savaite liepe atvaziuoti pasisverti. O pagal viska reikia ne kas savaite sverti,o …
Šiaip ir skaičiuojama nuo gimimo svorio, o ne nuo numesto. www.mamyciuklubas.lt/naujagimis/pirmas-menesiadienis-ka-moka-kudikis-16408/
aureja12 parašė:
Šiaip ir skaičiuojama nuo gimimo svorio, o ne nuo numesto. www.mamyciuklubas.lt/naujagimis/pirmas-menesiadienis-ka-moka-kudikis-16408/
Siaip pirmojo menesio prieaugis tikrai skaiciuojamas nuo numesto svorio. .nes kitaip nera logikos
Tai va, kad skirtingai skaićiuoja, nuo numesto gaunasi 600gr. Bet mūsų daktarė sako, kad nuo gimimo. Na pas mane visi vaikai pirmą mėnesi po nedaug priaugdavo, po to kažkaip įsivažiuodavom. Bet ir tai daugiausiai su dukrytėm būdavo 800gr. Galvojau, kad berniukai turėtų sparčiau riebaliuką kaupti.
Giedra diena parašė:
Siaip pirmojo menesio prieaugis tikrai skaiciuojamas nuo numesto svorio. .nes kitaip nera logikos
Su pirmuoju skaičiavo tikrai nuo gimimo svorio pediatrė. O ir su dukryte klausė neseniai santariškėse būtent gimimo svorio. Aš net nežinau kiek ji buvo numetusi po gimimo, tai net nepasakyčiau jei klaustų ir išrašuose nėra.
Giedra diena parašė:
Prieaugus tikrai skaiciuojamas nuo gimimo svorio, nes niekur nera fiksuojamas numestas, o ir turi kudikis ji ataugti per 10 dienu. Mes siandien sveremes tai 1200 priaugo
vaidlena parašė:
Tai va, kad skirtingai skaićiuoja, nuo numesto gaunasi 600gr. Bet mūsų daktarė sako, kad nuo gimimo. Na pas mane visi vaikai pirmą mėnesi po nedaug priaugdavo, po t…
Tikrai nuo lyties nepriklauso
600g yra minimumas, bet manyciau viskas gerai...ypac jei ir vaikiukas ramus, ir miega
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai