bagtoma parašė:
Kas valanda. Nuo 10min iki 20min
Diena nakti valgot kas valanda?
bagtoma parašė:
Kas valanda. Nuo 10min iki 20min
meilybes parašė:
Kurios maitinat mp kiek laiko vaikiukai valgo ir mazdaug kas kiek laiko.?
Pagal poreikį. Valgo nuo 5 min iki 20min, gali valgyti, kas val, gali kas dvi, naktį būna ir po 3 val prabunda. O kodėl klausiate? Neramu kažkas?
meilybes parašė:
Taip. Buna isimciu kai 2val. Pratempia bet labai retai.
meilybes parašė:
Valgo kas 2 val-2,5 val. Is vienos kruties max 10 min, su kita gali ir pusvalandi praguleti, tai labai idomu man kodel taip yra
nakti ismiega visa be valgymu nuo 22:30 iki 7:30
bagtoma parašė:
Taip. Buna isimciu kai 2val. Pratempia bet labai retai.
O as jau maniau mano labai daznai valgo
meilybes parašė:
Gali būti 2min, o gali būti ir 20min. Tarpai irgi skirtingi, žodžiu pagal poreikį
Naktį valgyt nesikelia. Užmiega apie 22val, pabunda apie 7-8val.
Lakuja parašė:
Mielosios mamytes nepamirskit jeigu pradejot primaitint tai pradekit nuo darzoviu bet jokiais budais ne nuo vaisiu. Paragave vaikai vaisiu sunkiai seksis ikist darz…
Cia jau nuo vaiko priklauso
maniskis pirma ragavo obuoli, po to truputi banano, bet bulve jam vis tiek geriausiai eina
morkos, kurios tikrai yra pakankamai saldzios, irgi nepatinka
Ohochips parašė:
Pagal poreikį. Valgo nuo 5 min iki 20min, gali valgyti, kas val, gali kas dvi, naktį būna ir po 3 val prabunda. O kodėl klausiate? Neramu kažkas?![]()
Na idomu kaip kiti vaikiukai.nes mes retai valgon ir labai trumpai iki 5min.mum kruties streikas tai gal del to.
usnytė parašė:
Valgo kas 2 val-2,5 val. Is vienos kruties max 10 min, su kita gali ir pusvalandi praguleti, tai labai idomu man kodel taip yranakti ismiega visa be valgymu nuo …
O duodat abi krutia vienam valgymui?
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai