Vytute parašė:
14 d. Iki nestumo ir gimdymo atostogų pabaigos reikia pateikti darbovietei, neveliau![]()
Aciu merginos uz atsakyma.
Vytute parašė:
14 d. Iki nestumo ir gimdymo atostogų pabaigos reikia pateikti darbovietei, neveliau![]()
Aciu merginos uz atsakyma.
Mes po daktares labai patenkinti ju darbu ?esam jau 56 cm svorio 4500 sake grazus stiprus kaip ir sveikas mazius paskiepijo,biski paverke bet greit nurimo,del isberto veido nieko net nesake,babuke musu biski iskilus tj ryt vsziuosim vaistuku pasiimt is jos,o del pilvuko putimo sake jei tik atradom vaistuka kuris jam padeda tj nekakyt ir drasiai duot bet naudot visa menesi ???
black_butterfly parašė:
Sakykit as dar nepateikiau darbdaviui prasymo, del vaiko prieziuros atostogu 2m. Nes iki geguzes 7d esu nestumo ir gimdymo atostogose. Niekaip nesusiruosiu nuvykti …
Reikia pateikti ne vėliau kaip likus 14dienų iki nėštumo-gimdymo atostogų pabaigos.
svajonese parašė:
Na kaip siandien leliukai jusu leido mamom pailseti?
Masikis visa nakti burzge pilvelis burbulevo neramus ir dbr labai,oras baisus mum …
snd kosmaras kazkoks buvo, nuo 21val iki 3 val vaikas nemiegojo ir pastoviai virkavo... o mamukas irgi jau ant galo su vaiku bliove is to nuovargio ir pasimetimo ka daryt:/ nu bet tikiuosi cia toks vienkartinis atvejis:0
black_butterfly parašė:
Sakykit as dar nepateikiau darbdaviui prasymo, del vaiko prieziuros atostogu 2m. Nes iki geguzes 7d esu nestumo ir gimdymo atostogose. Niekaip nesusiruosiu nuvykti …
pries dvi savaites iki gimdymo atostogu pabaigos reik prasyma darbe uzpildyt, tai laiko turit dar
Vytute parašė:
Mano nepritvinkus, būna net isvalgyta suiima, todėl keista, link pazastų toks diegimas lyg cementetu....![]()
gumute plauku ant tos rankos is kurios krutines maitinot uzsidekit
svajonese parašė:
Mes po daktares labai patenkinti ju darbu ?esam jau 56 cm svorio 4500 sake grazus stiprus kaip ir sveikas mazius paskiepijo,biski paverke bet greit nurimo,del isbe…
Na va kaip saunu.
O kokio svorio gimete?
Vytute parašė:
Mano nepritvinkus, būna net isvalgyta suiima, todėl keista, link pazastų toks diegimas lyg cementetu....![]()
Vytute, parsisiusk koki nors Breastfeeding app'sa
as naudoju, patogiau nei uzsirasyti, ir intervalus tikslius parodo ir valgymo trukme, ir is kurios kruties maitinai paskutini karta
Pegi parašė:
Na va kaip saunu.O kokio svorio gimete?
![]()
Gimem 3340 ? ir 50 cm
svajonese parašė:
Gimem 3340 ? ir 50 cm
Oho tai labai daug priaugote.
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai