Vasaree parašė:
Merginos, ar galite parasyti savo nuomone del tu maudyniu juroje, kur pries tai parasiau, nu nes tikrai nezinau, ka daryti ir idomi kitu nestukiu nuomone, ka darytu…
Aš nesimaudyčiau.
Vasaree parašė:
Merginos, ar galite parasyti savo nuomone del tu maudyniu juroje, kur pries tai parasiau, nu nes tikrai nezinau, ka daryti ir idomi kitu nestukiu nuomone, ka darytu…
Aš nesimaudyčiau.
Vasaree parašė:
jeigu jau lenteles kabina, kad negalima maudytis, tai tikrai nesimaudyčiau.
klaustuke666 parašė:
Help. Merginos man jau 12 savaite, snd atsikelusi nejauciu jokiu simptonu, taip staiga dingo.. tai nusprendziau testuka pasidaryt. Labai drumzlinas slapimas.. pasid…
O kokiu jus norit simptomu? Nepykina? - tai puiku. Neskauda papai - super. Man skauda tik pries miega nusiemus papinika ir tai ne taip stipriai kaip pradzioj.
O kam testas isvis reikalingas?
jeigu patvirtintas nestumas
Susigalvojat sau galvos skausma tik ;) dziaukites nestumu!
Vasaree parašė:
As jusu vietoje klausyciau daktaro ;)
Man tiek visko uzdraude... tai ir klausau, nes labai bijau prarasti leliukus
KaipSekansi parašė:
šitas tai tiesa, mane nuo progesterono Gepretix pykina. sakė gerti iki 4 mėn., bet jau stengiuosi į dienos pabaigą gerti, nes pradeda pykinti kai išgeriu.
Aš irgi jį geriu, bet mane iškart perspėjo, kad gerčiau vakare, jau atsigulus į lovą. Kad kuo mažiau tų šalutinių poveikių būtų
Čiukčia parašė:
O gal žinote nuo kada privaloma informuoti darbdavį, kad laukiesi? Ir jeigu norėčiau keisti darbą, o man šiuo metu 9 sav., ar privalau pasisakyti apie nėštumą?…
Kiek suprantu mazdaug nuo 22 savaites isduodama pazyma, jei reikia kaip irdoymas darbdaviui, kd jis sumazintu darbo kruvi ir pan. Del pasisakymo apie nestuma, man rodos pagal istatymus tu to neprivalai daryti, tai ir nesakyk..nestumas bukle, ne liga ar neigalumas. Darbdaviai aisku supyksta ir tt, bet cia juk tavo asmenine erdve
KaipSekansi parašė:
esmė ne tada kada informuoji, bet pristačius tą pažymą, pati jausitės saugesnė. jei jaučiat, kad tai gali įtakoti darbą, tai pvz. jei darbdavys įtars apie nėštumą, …
Atleisti tai netaleis tikrai, tik tiek kad visa alga ant bonusu pastatyta, tai juos manau gali apraizyti sužinojus, perleisti kažkam atsakomybes kai kurias, zmoniu atimti pvz is manęs kazkam kitam duoti, anksčiau kol neisejau taip ir sumazetu alga...
Tildė parašė:
Oho, mano gydytojas, pasakė po 3 savaičių. Jei nebus lemta, tai bus kaip bus.
Gydymą gaunate. Daugiau nieko neprigalvosime.
Man ligoninėje taip sakė, laukti ir viskas. Bet pakliuvau pas laaabai gerą prižiūrinti ginekologą. Aišku nėra gerai tie dažni echo, bet geriau stebėti, nei paskui iš proto eiti tas dvi ar tris savaites. Deja ne iš Vilniaus aš
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai