Eimantė. parašė:
Mamytės ar galima naujagimius guldyti ant pilvuko ir palaikyti 2-3min kiekviena diena?
Rekomendujama 15 min per visą dieną bendroj sumoj
Jauduliukas parašė:
Kurios maitinate pacios kiek trunka kol leliukai pavalgo ?
Iki 20 min. su pertrauka atsirūgimui.
Jauduliukas parašė:
Kaip keiciate daznai keiciate krutine ?
Pirmas 2 sav., akušerė rekomendavo vienu maitinimu ~ 15 min iš vienos ir tiek pat iš kitos, paskui 1 valgymas viena krūtis.
Maxima parašė:
Mes taip pat išsiridenome! Balandžio 28d 9:15 gimė mūsų mažylis 53cm 3472g! Nors ir labai sunkus gimdymas buvo! Bet jau viskas praeityje! 🤗😇😊
Sveikinimai, ramių naktų!
Eimantė. parašė:
Mamytės kiek supratau pas manes jau atsirado pienukas, nes šiek tiek pradėjo bėgti iš krutinės rytais pastebiu ant maikutės speneliu sryti, kad šlapia ir mažytė jau…
Valio! Jau turit ;)
Giedra diena parašė:
Rankyciu alkunes reikia priglausti prie soniuku sulenktas, kad butu kaip atramele..vajej sunku aprasyt, ikeliu foto :)) ir vis pataisyti jei nusislenka
mes nuo a…
Oho, kaip šauniai laiko galvą pakėlęs!
Eimantė. parašė:
Pažindžiusi viena krūti mažytė pamiegojo kokia 1h nubudo ir vėl valgyti užsinorėjo, tai dabar kita papuka daviau, ar tame viskas gerai?
Puikiai ;)
Dagojb parašė:
Kaip Jums su pienuku? Aš nežinau ka daryti, man atrodo pienukas normaliai nesigamina, nes krutys minkštutes iš vis, kažkiek paspausus nubega. Sako reikia vandens da…
Man automatiškai įsijungia troškulys vos tik pradeda žįst. Vandens butelį po ranka pasistačius visada ;) išgeriu rodos nedaug- 1,5l, bet jei tik kurią dieną išgeriu mažiau, krūtys minkštesnės būna.
Coliuke0_0 parašė:
Mano mama sako jog norint kad butu daug pieno reikia valgyti chalva ir gerti kakava. Bet kiek tiesos tame neisivaizduoju
Chalvos ir kakavos venkit, nes gali alergizuot kūdikėlį. Pediatrė pagrūmojo, kad atsargiai su šiais produktais.