Giedra diena parašė:
Rankyciu alkunes reikia priglausti prie soniuku sulenktas, kad butu kaip atramele..vajej sunku aprasyt, ikeliu foto :)) ir vis pataisyti jei nusislenkames nuo a…
Laba,cia taip jau galvyte laiko 4 savaiciu kudikelis?;)))
Giedra diena parašė:
Rankyciu alkunes reikia priglausti prie soniuku sulenktas, kad butu kaip atramele..vajej sunku aprasyt, ikeliu foto :)) ir vis pataisyti jei nusislenkames nuo a…
Eimantė. parašė:
Pažindžiusi viena krūti mažytė pamiegojo kokia 1h nubudo ir vėl valgyti užsinorėjo, tai dabar kita papuka daviau, ar tame viskas gerai?![]()
Krūtis reikia keisti kas 2 valandas nuo žindymo pradžios
Eimantė. parašė:
Pažindžiusi viena krūti mažytė pamiegojo kokia 1h nubudo ir vėl valgyti užsinorėjo, tai dabar kita papuka daviau, ar tame viskas gerai?![]()
Na sakoma, kad tik po 2ju valandu reikia duoti kita kruti...jusu atveju kaip ir reikejo duoti vel ta pacia, nes praejo tik valanda...bet cia nieko blogo, as kartais su pirmagimiu pamirsdavau kuria daviau pries tai ir kokiu laiku :))
OdetukasMetute parašė:
Cia triju savaiciu buvo nepilnai
nuo 2ju savaiciu taip bande kelti galvyte, pradzioj islaikydavo tik po sekundes, dabar jau ilgai zvalgosi...mes ne lt gyvenam, tai cia gal kitaip gyd rekomenduoja...tokie pratimukai stiprina raumenukus ir labai padeda pilvukui...nzn ar sutapimas, bet su pilvuku jokiu bedu neturim, o as pati praktiskai viska valgau
Giedra diena parašė:
Nu koks grazus vaikas 👍😍
Giedra diena parašė:
Stipruoliai kokie!
Trandafir parašė:
Ir man.. nebent per siandien kazkas pasikeistu, kuo laaabai abejoju. Eisiu vakare pas gydytoja, turetu nuspresti, kada guldyti, jei neissilukstensiu artimiausiu met…
As tai jau senai ligoninej gimdymo laukiu. Ketvirtadieni bus jau bus 2 savqites kaip as cia guliu. Po termino dar tik 4 dienos. Ant kedes jie mane sodinasi kasdien
na tik tiek kad sake per sia savaite vienokiu ar kitokiu budu privalesiu pagimdyt.
Giedra diena parašė:
Na sakoma, kad tik po 2ju valandu reikia duoti kita kruti...jusu atveju kaip ir reikejo duoti vel ta pacia, nes praejo tik valanda...bet cia nieko blogo, as kartais…
As ir pamirstu.o kartais jis viena isvalgo it kita duodu
sigul parašė:
As ir pamirstu.o kartais jis viena isvalgo it kita duodu
Kaip Jums su pienuku? Aš nežinau ka daryti, man atrodo pienukas normaliai nesigamina, nes krutys minkštutes iš vis, kažkiek paspausus nubega. Sako reikia vandens daug gert bet ar veiksminga tai...
Dagojb parašė:
Kaip Jums su pienuku? Aš nežinau ka daryti, man atrodo pienukas normaliai nesigamina, nes krutys minkštutes iš vis, kažkiek paspausus nubega. Sako reikia vandens da…
Mano mama sako jog norint kad butu daug pieno reikia valgyti chalva ir gerti kakava. Bet kiek tiesos tame neisivaizduoju
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai