jurgita1987 parašė:
kur pirkotes ar pirksite maitinimo liemeneles?
Pirkau lindexe besiules o siandien dar lidle pagriebiau abai faina organines medvilnes
jurgita1987 parašė:
Pirkau lindexe besiules o siandien dar lidle pagriebiau abai faina organines medvilnes
jurgita1987 parašė:
As viena nusipirkau babycity- ten galima pasimatuot bet nematavau, nes juk sako, kad smarkiai krutine padideja tai ne kaip siandienos ismierai reiketu pirkt. Na tai ka as zinau, pridejau dar gera +1 dydi tiek kauseliams, tiek per apimti ir uzsimerkus paemiau..
moonlightly parašė:
kiek tas biski
8.5 -11. Net nzn ar cia daug. Gydytoja pasake kad biski daugiau
Greta_ta parašė:
Aš irgi galvoju apie klinikas. Eisiu į gimdymo seminarą spalio mėn, pažiūrėsim kaip ten kas 😊
Kas per seminaras? As irgi noriu, gal kokia nuoroda turit?
Sveikos mamos, kreipiuosi i tas kurios turejot patirties cia uk del cezario pjuvio. Kurios pacios nusprendet, kad norit tokiu keliu sutikti vaikeli. Domina siaip viskas, bet pirmiausia kaip elgesi jusu midvife’s? Prasau atsiliepkit kas turit patirties siuo klausimu. Labai reikia patarimu
jurgita1987 parašė:
Aliexpres uźsakiau , laukiu . Pazistama turi sake patogi , 5 e
Denna parašė:
Bet kiek suprantu, jus no patenkat į normą, tik arčisu mažesnės ribos. Nes tas vidurys - tai viduriukas, ar ne taip?
Ledinukėė parašė:
Tai sunku suprasti tuos normatyvus, nespalvota yra Lietuviška,tai ten šiek ,tiek aukščiau normos. Paskutini karta kai dare echo,tai vaisius buvo didesnis 4 dienom.
Tai ir nežinau čia lekt privačiai pasitikrinti echoskomu,nes nesiunčia. Sako sunku išmatuot,nes guli berots skersai. Širdies tonusas rado virs bambos ,desniau pora cm.
Ledinukėė parašė:
Tai sunku suprasti tuos normatyvus, nespalvota yra Lietuviška,tai ten šiek ,tiek aukščiau normos. Paskutini karta kai dare echo,tai vaisius buvo didesnis 4 dienom.
…
Man vakar matavo tai man dabar 28 savaites o pilcas jau kaip 30. Kita savaite echo paziuresim ka pasakys
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai