Dove00 parašė:
O mano sapnai labai keisti.. sapnuoju mergaite, nors laukiuosi berniuko..![]()
Va ba ir as taip pat,net mano sesuo sapnuoja kad mergyte gimdau nors matė pilve berniuka
Dove00 parašė:
O mano sapnai labai keisti.. sapnuoju mergaite, nors laukiuosi berniuko..![]()
Va ba ir as taip pat,net mano sesuo sapnuoja kad mergyte gimdau nors matė pilve berniuka
raudona321 parašė:
Mes su vyru sapnavom, kad sūnaus laukiam, prieš pat sužinant, kad mergaitė pas mus
Fibukas parašė:
O pamenat tas dienas kai lauket kad kuo greiciau pilvas islistu ir didesnis?![]()
Ooooo taip! Nors aš į savo s ir xs rūbus nebetelpu nuo 8 savaitės. Iš pradžių buvo labai didelis diskomfortas, nes viską spaudė ir man skaudėjo. O paskui jau ir nebetilpau 😁 buvau metusi rūkyti, nerūkiau beveik metus. Tada vėl pradėjau. Kai pastojau, buvau pradėjusi rūkyti jau pora mėnesių, bet kai sužinojau tiesiog nebegalėjau daugiau rūkyti. Visą laiką stovėjo vaizdas akyse, kad savo vaikiuką laikau dujų kameroje... Kadangi mečiau rūkyti, pradėjau ėsti, tai buvo 4-5 nėštumo savaitę. Taip išsipūsdavo skrandis ir pilvas, kad aš jau tada jausdavausi pilvota 😁 bet gražus pilvelis pradėjo matytis tik 4-5 mėn
o dabar kasdien vis didesnis arbūzas 🤰🤰🤰🤰🤰🤰
Mėta30 parašė:
Mes su vyru sapnavom, kad sūnaus laukiam, prieš pat sužinant, kad mergaitė pas mus![]()
Aš ju keletą metų vis sapnuodavau berniuką šviesiaplaukį... Nes mums pastoti užtruko keletą metų. Kai sužinojau, kad kažkokiu būdu pastojau, tai buvau įsitikinus, kad TIKRAI berniukas
ir pirmas lyties patikrinimas buvo su žiniomis, kad berniukas 😂 o paskui kiek beėjau sakė MERGYTĖ 😁❤️
Aš prieš nėštumą (tuomet dar net neplanavau) irgi sapnavau, kad turėsiu berniuką. Dabar, kai laukiuosi, močiutė ir pusseserė sapnavo, kad pagimdžiau berniuką. Tikiuosi, kad gydytoja neklydo dėl lyties ir turėsim mergaitę ☺ nes supirkti vien mergaitiški rūbeliai, patalynė ir t.t. berniukas būtų didelė staigmena 😄 šiaip visą gyvenimą turiu nuojautą, kad mergytė bus 😏 žiūrėsim, nedaug liko 😊
Greta_ta parašė:
Aš prieš nėštumą (tuomet dar net neplanavau) irgi sapnavau, kad turėsiu berniuką. Dabar, kai laukiuosi, močiutė ir pusseserė sapnavo, kad pagimdžiau berniuką. Tikiu…
Na ta nuojauta... Aš turiu 5 seses ir 1 brolį... Nežinau, ką mano tėvam kuždėjo nuojauta, bet iki gimė berniukas, pasaulį išvydo 5 mergaitės 😂
Na dabar jau ne senieji laikai, kai buvo labai svarbu, kad šeimoje būtų kuo daugiau berniukų. Kad kažkas dirbtų laukus ir rūpintūsi savo tėvais 😁 berniukas ar mergaitė... Koks skirtumas, svarbu gyvas, sveikas ir savas mažylis ❤️😍🤰 o tobulėti, dirbti, uždirbti ir gyventi gerai visi turi vienodas salygas
P.S. Be to šviesios spalvos, ružavos ir pan, ramina ir padeda išvengti pogimdyvinės depresijos (psichologų patvirtintas faktas)
Ginte_G parašė:
Na ta nuojauta... Aš turiu 5 seses ir 1 brolį... Nežinau, ką mano tėvam kuždėjo nuojauta, bet iki gimė berniukas, pasaulį išvydo 5 mergaitės 😂
Tikrai taip! Būsiu begalo laiminga jei ir berniukas gims 😊👼 tikrai ne tai svarbiausia 😊 na, bet jeigu 3 kartus ne tokią lytį patvirtino, labai keista 🤔 jeigu gerai nesimato, geriau nieko nesakyti. Aišku visko būna 😄
global parašė:
Aš prieš sužinant 2 kartus sapnavau suneli tiesa niekada nemačiau jo veiduko, mama sakė tada turėsi mergytenes kažkaip sapnuose apsuka, bet bus berniukas :)…
Vien mergaites sapnuoju , bet ir patvirtino kad mergaite bus
ziuresim ar nebus cirku
As berniuko laukiuos, berniuka ir sapnuoju. Grazu grazu blondinuka ❤️ ir laukiu jau, ir baisu, kad taip greit jau gyvenimas apsivers 😂
Pamenu ir as kaip buvo laukianciu ir pavydinciu didesniu pilvu nei ju 😂 nepavydejau ir nepavydziu, dziaugiuos, kad kompaktiskai auga, i taip sunku 😀😀😀
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai