AgneHill parašė:
Isluksteno mane siandien pries geras tris valandas , musu siurpriziukas pasirode esanti mergaitepavadinom Sofia. , 3810gr
Sveikinimai!!!
AgneHill parašė:
Isluksteno mane siandien pries geras tris valandas , musu siurpriziukas pasirode esanti mergaitepavadinom Sofia. , 3810gr
Sveikinimai!!!
AgneHill parašė:
Nu va pagaliau sulaukete savo siurpriziuko dukrytes
sveikinimai 💐
alionukas parašė:
Mano dukra Nikolete, kur tik pasakau visi sako, kad lb grazus vardasbet del antro negaliu apsispresti, man Nikolete graziausias, o db galvoju Amelija, bet vakar…
Musu dukryte Amelia
AgneHill parašė:
Sveikinimai! Pagaliau sulauket
AgneHill parašė:
Sveikinimai!!!
Ramunele000 parašė:
Klausimelis. Gal kuriai paraudo bambos auskaro skylute? Auskaro nenesioju jau laaaabai seniai jau dar pries nestuma. Dabar ziuriu, kad truputi paraudusi.. :/
O man kazkaip su auskaru visai patogu dar, net nejauciu jo, gydytoja tik kartais paklausineja ar netrugdo, bet niekas aplink neparaudo. Isimsiu kai vaziuosiu gimdyt.
AgneHill parašė:
Sveikiname Sofia atkeliavus i musu pasauleli
ir mamyte pagaliau susipazinusia su savo angeleliu-siurpriziuku
Kaip suprantu cia ne extra cp ? Planinis nukeltas
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai