Donaldaj parašė:
Labas busimos mamytės😊 norėjau paklausti ar Jus kamuoja oro trukumas? Kaip su tuo kovojate?
Pas manes jie buna kai oras keiciasi tai kartais oro pritruksta.
Donaldaj parašė:
Labas busimos mamytės😊 norėjau paklausti ar Jus kamuoja oro trukumas? Kaip su tuo kovojate?
Pas manes jie buna kai oras keiciasi tai kartais oro pritruksta.
Symphony parašė:
tinsta ir tirpsta, ziedu jau nuo 3 menesio nebenesioju. bet jei neatleidzia reikia susirupint, stebet viso kuno tinima, kad nebutu preklamsijos. spaudima taip pat p…
Popiet atleidžia bet ne visai. Visa tinstu aš. Šlapimas geras tik acitonas padidęjęs dėl skysčių . Preklamsija man buvo su pirmu vaiku aš 8 mėnesių pagimdžiau bet aš netinau kaip dabar. Tinimas atsirado tada staigiai 8 mėn spaudimas 140 ir iškart tada į gimdyklą o dabar jau senai tinstu. Širyt dar kraujo tyrimus paėmė.
Sweetworld parašė:
sveikutes, pastebejau, kad ant kuno atsirado daug nauju apgamu.. jie nera dideli.. turbut hormonai kalti..galbut ne man vienai taip?
![]()
Atsirado man ypač ant pilvo. Mažiukai tokie
Symphony parašė:
tinsta ir tirpsta, ziedu jau nuo 3 menesio nebenesioju. bet jei neatleidzia reikia susirupint, stebet viso kuno tinima, kad nebutu preklamsijos. spaudima taip pat p…
Aš jau irgi prieš savaitę žiedus nusiėmiau. Pabijojau jei patins nenumausiu . Trūksta man dabar labai to vestuvinio žiedo...įpratus
Sveikos mamos! Man irgi atsirade raudonu taskiuku. As blemba kankinuosi su kietejanciu pilvu
mano gydytoja atostogauja, tai buvau pas akusere. Patikrino vaiko tonus, gimdos kakleli, tai viskas gerai sake. Patare pagulet ir padidint magnio doze. Jei per pora dienu neaprims , tai vel pasirodyt... Jum irgi taip kieteja ??? Man buvo anksciau, bet ne taip daznai, kaip dabar...
CarMELA parašė:
Aš jau irgi prieš savaitę žiedus nusiėmiau. Pabijojau jei patins nenumausiu . Trūksta man dabar labai to vestuvinio žiedo...įpratus![]()
as irgi tuscia pirsta paziupineju su nyksciu, nes ipratus ji sukiot
Semmy parašė:
Sveikos mamos! Man irgi atsirade raudonu taskiuku. As blemba kankinuosi su kietejanciu pilvumano gydytoja atostogauja, tai buvau pas akusere. Patikrino vaiko…
man irgi kieteja, jei kazka sunkiau pakeliu, ar pavaikstau ilgiau, vienu zodziu dazniausia gulima adetis pas mane ;)
Donaldaj parašė:
Labai stipriai kamavo, jau nebepamiegojau 😔 pageriau kalio, per kelias dienas praejo ☺️ Rekomenduoju tyrimus pasidaryti del kalio trukumo ☺️
CarMELA parašė:
Aš jau irgi prieš savaitę žiedus nusiėmiau. Pabijojau jei patins nenumausiu . Trūksta man dabar labai to vestuvinio žiedo...įpratus![]()
As jau seniai nebenesioju. Siaip netinstu, bet matyt augant svoriui ir pirstai pastoreja 😀 vis einant noriu kur ziedus uzsidet, bet pagalvoju, kad netilps 😀
Zvaigz_dute parašė:
Netinstu, niekas nekieteja, rugstys nekyla, nakti i wc nesikeliu :)) kamuoja tik koju meslungis kartais nakti ir nugara buna paskaustadaugiau kaip ir nieko
![]()
Laiminga nestuke 😀 dziaukites 😀
23 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai