2018.07.03 12:50 (prieš 8 m.)
Kristina415 parašė:
Labai priklauso kaip jus esat pakanti skausmui. Jei gali kentet tai manau drasiai pagimdysit ir be bet jei nesat pakanti tai geriau su epiduru manau nes kitos ir sa…
Praradau sąmonę ir aš ir vėmiau iš skausmo, bet gimdžiau be apidūrų abu ir dbr ištversiu, nes vis su kiekvienu aptemimu atrodo jau nedaug jau nedaug liko taip ir pagimdai, skatino mane su sūnum, 5 ryto suleido nors sakė tai ne skatinamieji o nuo skausmo, nes jai vemiat ir sąmonę praradidėjat, bet po 10 min supratau, kad truputėlį pamelavo 😊😊😊 ištvėriau ir tuos skatinamuosius, vis pasimelsdavau ir sakydavau sūneli dėl tavęs viską ištversiu 🤗🤗🤗
draugė visus tris gimdė su epidūru tai sako kai vaistai nustoja veikti na prieš stūmimą tai sako irgi kerta skausmas per sekundę, kurio nejutai visą sąrėmių laiką, bet sako 20 min tetrukdavo jai ir išstumdavi, o ne 12-24 val na nuo gimdymo priklauso, kitos ir per 3 val pagimdo
Mano tik tokia patirtis, o kokiu būdu gimdyti spręsti gal reikia prasidėjus gimdymui, pasakojimai viena o kiek gali pakelti pati tik žinai, galima kapsulytę nusipirkus jos nepanaudoti, visi gimdymo būdai man yra pateisinami, nes mamyyės renkas kaip joms atrodo geriausia
Ir... pasitikėkite daktarais, daug ką reiškia jų kompetencija ir mokėjimas priimti gimdymus!!! Sėkmės mums visoms, Viešpatėliau kaip smagu, kad jau artėjam artėjam artėjam prie tos stebuklingos dienos!!!