Olympea parašė:
Laime,oho kokia dicke jaugal gimdyk greiciau 🤰😂😄
Bliamba bandysiu!! As ir pati nenoriu rekordu must
o pqti irgi neatsilieku,pries dvi sav.sveriau 73.5 dabar 76.7
gal nereikejo kas dien po visa pyraga suvalgyt
Olympea parašė:
Laime,oho kokia dicke jaugal gimdyk greiciau 🤰😂😄
Bliamba bandysiu!! As ir pati nenoriu rekordu must
o pqti irgi neatsilieku,pries dvi sav.sveriau 73.5 dabar 76.7
gal nereikejo kas dien po visa pyraga suvalgyt
.LAIME-LAIME. parašė:
As va kaip tik sedziu laukiu zindymo kursuoseman kazkaip tie kursai ne del to kad bijau kad nemokesiu kazko,o tiesiog siaip is smalsumo ir ziniu troskimo,norisi…
Oho kokia jau didelė tavo lėlytė!
mano 36+1 buvo apie 3.200, įdomu kokio dabar bus dydžio, ar daug skiriamės nes mums terminas tą pačią dieną
KristinaV. parašė:
Skauda skrandį antra diena jau, grynai per patį viduriuką. Iš pradžių galvojau, gal rūgštis, ar ką suvalgiau, bet nesitęstų taip ilgai. Nesuprantu kame čia reikalas…
Šiaip man kai skaudėjo, ale skrandį tris dienas prasikankinau, o pasirodo būtų priešlaikinis prasidėjęs visa laimė laiku ir sustabdė, neščiai negerai, taip neturi būt.
.LAIME-LAIME. parašė:
As va kaip tik sedziu laukiu zindymo kursuoseman kazkaip tie kursai ne del to kad bijau kad nemokesiu kazko,o tiesiog siaip is smalsumo ir ziniu troskimo,norisi…
Sveikinu pasimacius 😊🎈 didele mergyte, mano bus ne ka mazesne jauciu 😁
Sianakt prastai sekes isitaisyt lovoj miegui. Paskui sapnuoju, kad rasau forume ka daryt kaip uzmigt, o laime laime man raso isidek pagalve nescios tarp koju pades, as taip ale padariau ir uzmigau 😂😂😂
jurgioke parašė:
Šiaip man kai skaudėjo, ale skrandį tris dienas prasikankinau, o pasirodo būtų priešlaikinis prasidėjęs visa laimė laiku ir sustabdė, neščiai negerai, taip neturi b…
Internete irgi paskaičius biški gąsdina, kad gali būt preeklampsijos požymis. Bet nesinori galvot. Pasiskambinsiu vėliau gydytojai, paklaust ar atvažiuot apžiūrai ar ne.
Nors 3dienį turiu didelį skaną, patikrint vaiko augimą, mat 34 sav svėrė 2.8kg, sakė per didelė, tai daugiau pasakytų kas kaip.
KristinaV. parašė:
Internete irgi paskaičius biški gąsdina, kad gali būt preeklampsijos požymis. Bet nesinori galvot. Pasiskambinsiu vėliau gydytojai, paklaust ar atvažiuot apžiūrai a…
Prie preemklapsiju vaikutis vystosi leciau. O kadangi dicke tai nebus. Man irgi labai skaudejo skrandi prisigalvojau tas preemklapsijas bet nieko ner kolkas. Visus tyrimus padare viskas normose . Pageriau po puodeli medetku arbatos per diena silpnos ir praejo
.LAIME-LAIME. parašė:
Bliamba bandysiu!! As ir pati nenoriu rekordu musto pqti irgi neatsilieku,pries dvi sav.sveriau 73.5 dabar 76.7
gal nereikejo kas dien po visa pyraga s…
O aš prieš tris savaites 14kg sveriau, DB 19kg
Juszte parašė:
Jo, reikia supildyti dokumentus, visos sako, kad ne iki to buna atvykus i ligonine, na bet kazkaip 😀 vyras pades, o jus pasirasysit :))))
Taip ir reikės daryti, duoti skaityti vyrui, tikiuosi, kad jis išlaikys šaltą protą 😂😂😂
Letere parašė:
Prie preemklapsiju vaikutis vystosi leciau. O kadangi dicke tai nebus. Man irgi labai skaudejo skrandi prisigalvojau tas preemklapsijas bet nieko ner kolkas. Visus …
Turiu melisos ir ramunėlių, pagersiu. Ačiū. Kažkaip lb ramiai į viską reaguoju nėštumo metu, tai kad ko nepraleist iš to atsipalaidavimo
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai