Dėl gultukų.
Bet kokios priemonės apribojančios vaikiuko judėjimą (šokliukai, vaikštynės, nešynės, gultukai) - nėra gerai, nes lėtina raidą. Todėl naudoti reikėtų labai saikingai
aniuta07 parašė:
Aš su abiem naudojau tik vaikštynės maždaug nuo 6.5-7 mėn tik tais atvejais, kai reikėjo kažką greitai padaryti. Nei gultukų, nei šokliukų, nei kitų -ukų - nenaudoj…
Va kaip skirtingai, kiekviena mamyte renkasi pagal save ir manau tai yra gerai :)aš labai buvau prieš vaikštynes, net nzn kodėl
o va gultukas bb mums labai pagelbėjo, bet aišku ji naudojome gal nuo kokių 3 mėn ir tikrai ne visą dieną
ai aš dar sugebėjau išsiversti be automobilinės kėdutės, visi iš manęs juokėsi, bet nu irgi man nepatiko kai vaikinukai kaip sliekiukai ten įdėti, bet ši kart vyrui sakiau, kad reikės ir mums tos kėdutės
miegapelius parašė:
O kiek visas komplektas kainavo? Čia vienas iš variantų ką mąstau![]()
750eu
Taip, visis skirtingai augina. Man kazkaip net mineties nebuvo apie vaikstynes, sokliukus
Ir stumduka tik mazajam pirkom, nes vyresneliui kazkaip nebuvo preteksto. Bet be autokedutes neissiversciau, kad ir kokia nepatogi ji atrodo
O dar nemegstu soskiu, saviskiam net nesiuliau, bet kad kiti naudoja man netrugdo
Butuke_ parašė:
as pajauciau pirma karta taip gerai tai si sekmadieni. tada pirmadieni irgi jutau, na ir visas kitas dienas truputi taip pat. o vat vakar niekoir db suprantu ka…
Tikrai jus suprantu dėl nerimo. Bet šiandien buvau pas gydytoją - viskas puiku
O va vieną dieną dingo vaikas ir tik kitą dieną atsirado
man sakė, kad gali taip dingti jei įminga arba nusisuka kojytėmis nuo pilvo.
Sveikos mamytes! labai senai jau cia lankemes, jokiu nusiskundimu ar klausimu kol nekyla
bet va ziuriu visos mamytes cia su svoriais zino apie savo vaikiukus, o mes siandien buvom 18+5 daktare tik paeme pap tepineli, slapima, spaudima svori, paklause per 1sek ar sirdele plaka ir viskas viso gero..... nei echo nei koks plakimo daznis, nei koks svoris vaikiuko - nu nieko. o jau tikejausi kad siandien pasimatysiu su leliuku, suzinosiu lyti, o dabar laukt dar 4 savaites kito vizito.... nu sitokia nusivylus jauciuosi
aisku laiminga kad viskas gerai, bet kaip gaila kad mano daktare robotas o ne zmogus :/
Tikrai ne visur
Patt parašė:
Sveikos mamytes! labai senai jau cia lankemes, jokiu nusiskundimu ar klausimu kol nekylabet va ziuriu visos mamytes cia su svoriais zino apie savo vaikiukus, o …
Svori pasako, aš lankausi VGN kur kompetentingos gydytojos ir nežinau svorio, jos juk pasako, kad vystosi, atitinka savaitės, man užtenka tokios informacijos. Nes paskui nejučiomis pradedi lyginti tuos skaičiukus su kitais leliukais, pergyveni , kad tavo mažesnis arba daug didesnis, kam reikia to ?
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai