Nerile31 parašė:
Galim kalbetis ir ciaKaip jauciates, dvynuku mamos?
As tai tik siandien suzinojau, tokia nuostaba buvo. Kada jums pilveliai jau pasimate?Ar yra kam pirmas nes…
Pakvies kai apsilankys,ne visos galim pakviest
Nerile31 parašė:
Galim kalbetis ir ciaKaip jauciates, dvynuku mamos?
As tai tik siandien suzinojau, tokia nuostaba buvo. Kada jums pilveliai jau pasimate?Ar yra kam pirmas nes…
Pakvies kai apsilankys,ne visos galim pakviest
Nerile31 parašė:
Sveikos. Man pirmas nestumas. Siandien suzinojau, kad bus dvynukaiJeigu dar priimate naujas nares, pakvieskit ir mane i grupe dvynuku
![]()
pakvieciau
Būsima_mamyte. parašė:
Manęs dar niekas nepakviete![]()
pakvietimas jau vakar issiustas buvo
jurgita1989 parašė:
Sveikos mamytes besilaukiancios dvynuku 😊 šiandien man 18sav.laukiuosi dvynuku 🤗 galbut zinote savo maziuku svori? Man dare ultragarsa 17sav.tai vieno buvo 172g.o k…
28 savaite eina, sveria virs 1100 kg truputi kiekvienas. Didysis svoriu augimas dar pries akis...
jurgita1989 parašė:
Sveikos mamytes besilaukiancios dvynuku 😊 šiandien man 18sav.laukiuosi dvynuku 🤗 galbut zinote savo maziuku svori? Man dare ultragarsa 17sav.tai vieno buvo 172g.o k…
Sveiki. Turiu tyrima daryta 19 savaite +2dienos, tai mergaitrs svere 313 ir 335g
jurgita1989 parašė:
O ar nieko nesake gydytoja, kad toks skirtumas? Nes kiek zinau norma iki 25 proc skirtumas, cia pas Jus daug daugiau. Aisku gal cia ir nieko
Tiotinka parašė:
O ar nieko nesake gydytoja, kad toks skirtumas? Nes kiek zinau norma iki 25 proc skirtumas, cia pas Jus daug daugiau. Aisku gal cia ir nieko
Ir man uzkliuvo.....
nes norma sake iki 20....
jurgita1989 parašė:
Aną savaitę klinikose vienas 17+5 ir 200 g, kitas 17+0 ir 175g. Sakė skirtumas 13 proc pakolkas
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai