mamyte zuvyte parašė:
Tikrai neimanoma islaikyti slapimo visa nakti tegu daktare nenusisneka ypac nesciaia.
Kodėl teigiat kad neįmanoma? Jei jūs neiškaikot nereiškia kad visos nelaiko
neinu naktį nei karto į tualetą
mamyte zuvyte parašė:
Tikrai neimanoma islaikyti slapimo visa nakti tegu daktare nenusisneka ypac nesciaia.
Kodėl teigiat kad neįmanoma? Jei jūs neiškaikot nereiškia kad visos nelaiko
neinu naktį nei karto į tualetą
Clara parašė:
Kodėl teigiat kad neįmanoma? Jei jūs neiškaikot nereiškia kad visos nelaikoneinu naktį nei karto į tualetą
Aciu dievui, galvojau, as cia viena tokia kuri neina 🙈 gal yra kas nelabai jaucia nestumo pozymius? Nes as vis dar nesijauciu nescia..
Verdita parašė:
Mamytes ar yra kuriai, kad dar patempia pilvo sonus? Nes man taip yra ir tas jausmas nepatinkasu pirmu nestumu taip nebuvo
O kiek savaiciu jums? Ir ar buvot jau pas gine?
PiktasKeksas parašė:
Aciu dievui, galvojau, as cia viena tokia kuri neina 🙈 gal yra kas nelabai jaucia nestumo pozymius? Nes as vis dar nesijauciu nescia..
Ir aš naktim nesikeliu į wc, nors kiti visi požymiai yra ;)
finy parašė:
Ir aš naktim nesikeliu į wc, nors kiti visi požymiai yra ;)
Och, tai tu ramiau lauki, kai kazka jauti
o pilvukas nors kiek pradeda matytis?
PiktasKeksas parašė:
Och, tai tu ramiau lauki, kai kazka jautio pilvukas nors kiek pradeda matytis?
mano lašinukas ir taip matėsi. Tai kaip suprantu tik jis ir matosi, vis gi tik 8savaitė teeina
Jokio ramumo
su nesivystančiu irgi požymiai buvo, ir jie stiprėjo
dabar kol pas ginę nebuvau tai ir labai neramu man
Kada pas ginę? Pilvas lenda?
finy parašė:
mano lašinukas ir taip matėsi. Tai kaip suprantu tik jis ir matosi, vis gi tik 8savaitė teeina
![]()
Aa, atsimenu tave
mes kartu po nesivystanciu bendroje grupeje. Tikiuosi, sikart abiems pasiseks iki galo. Panikuoju as kas 5 min, bet bandau susiimti. Pas gine buvau lygiai 7 sav, tai viskas gerai, sirdute plake, atitiko dydi. Tai dabar geguzes 23 einu, bus lygiai 10 sav. Kada tu eisi? Ar buvai jau? Pilvukas dar nesimato, tik tas, kuris likes po pirmo vaikucio 🙈
PiktasKeksas parašė:
Aa, atsimenu tavemes kartu po nesivystanciu bendroje grupeje. Tikiuosi, sikart abiems pasiseks iki galo. Panikuoju as kas 5 min, bet bandau susiimti. Pas gine b…
Aš vis dar laukiu pirmo vizito. Eisiu kitą savaitę
tikiuosi viskas bus ok.
Jei viskas atitinka tai ir gyvenk sau ramiai ;)
PiktasKeksas parašė:
O kiek savaiciu jums? Ir ar buvot jau pas gine?![]()
Pagal mmm 9sav 3 d. Pries savaite ziurejo echo sirdele buvo, laikas atitinka. Kolkas raminuosi nes nedingo nestumo pozymiai , bet baimes yra
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai