Shine_ parašė:
Ar gali būti augimo šuolis 6sav?![]()
Irzli labai pasidarė. Visada alkana...
Gali manau, mum nepilnai 6 buvo
Shine_ parašė:
Ar gali būti augimo šuolis 6sav?![]()
Irzli labai pasidarė. Visada alkana...
Rcrj parašė:
Mes siandien pas gydytoja menesio proga buvom, tai sveria 4600g(ligoninej maziausiai 3380g svere) tik pikta, kad nuo gimimo svorio skaiciuoja(3712g), bet nepatyleja…
Oilesen vitamina D naudojam, pas neurologa ir chirurga nesake, kad reik. Musu daktare ir nuo gimimo svorio skaiciuoja 😊
kumce parašė:
Kartais atrodo,kad ji šuoliuoja ir šuoliuoja 😁😜 niekada jie nesibaigia 😁
Maniškė labai daug sysioja,bet kakoja kas trecia diena...ar negali būti,kad trūksta jai riebesnio pienuko (istustina pilnai abi krūtis,aisku jose nera prūdai pieno) + gauna pm.
Shine_ parašė:
Gal nuo pm viduriukai kietesni 🤔 mano nuo gimimo beveik menesi ant papo kabojo, dbr lyg tvarkosi viskas, kad tik neprasisnekeciau. O kakojam lb daznai ir skystai. Bet as tik mp maitinu. Pabandykit geru bakteriju duoti, gal susitvarkys viduriukai.
Shine_ parašė:
O mano vaikiukas šiandien 4-ta diena, kaip nekakoja.. Dujas leidžia, bet rimto reikalo nepadaro kažin normalu? Maitinu pati.
Slaptai220 parašė:
O mano vaikiukas šiandien 4-ta diena, kaip nekakoja.. Dujas leidžia, bet rimto reikalo nepadaro kažin normalu? Maitinu pati.
Jei vaikas ramus ir nejaucia diskomforto, tai viskas ok
kumce parašė:
Gal nuo pm viduriukai kietesni 🤔 mano nuo gimimo beveik menesi ant papo kabojo, dbr lyg tvarkosi viskas, kad tik neprasisnekeciau. O kakojam lb daznai ir skystai. B…
Kol tik mp maitinau irgi kakojo daug ir skystai.
Grizom prie pm kuri is pat pradziu naudojom nes nuo riebesnio stipriai uzkietejo.
Siandien pakakojo,tai nei skystai nei kietai,bet is visos sirdies😃
Biogaia tinka?
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai