.Lėlytė. parašė:
O aš manau, kad reikia pažadint....naktį kas 4 val žadinu, nors ji pati pradeda bruzdėt....man išeina 12 arba 1 nakties, po to prieš rytą....taip sakė ir ligoninėj.…
Tai zadinkit
.Lėlytė. parašė:
O aš manau, kad reikia pažadint....naktį kas 4 val žadinu, nors ji pati pradeda bruzdėt....man išeina 12 arba 1 nakties, po to prieš rytą....taip sakė ir ligoninėj.…
Tai zadinkit
Taktiska parašė:
Jei vaikas sysioja ir kakoja- tai ne is oro![]()
Daug kakoja ir daug sysioja.😌
JurateMart parašė:
Daug kakoja ir daug sysioja.😌
Tai tada nusiraminkit- vaikutis tikrai pavalgo
tiesiog reikia save psichologiskai nuraminti. Jei nematot kiek suvalgo tai nereiskia, kad neprivalgo ;)
kumce parašė:
O man tempa pradejo kilt, kazin ar nuo mazes uzsikreciau, ar nuo kruties, nes yra guzas, kaip gydytoja sake pulinys. Vaziuoju iki daktares 🤦♀️
O aš su vyresnėliu irgi važiuosiu, kosi kaip bjauriai,ir temp 38, 2 jau trečia diena....kažin, ar antibiotikų nereiks, dar kraują kažin, ar imt nereiks, ktp nesužinosi reikia ar nereikia jų
o jis paniškai bijo.
ot reikalų, tai su vienu, tai su kitu
RutVys parašė:
O kaip jus tokiam maziukui sumazinsit valgymu skaiciu?![]()
Nu jis naktį kartais ieško papuko kad pačiunkint kaip soskę, bet kai gauna tai vis tiek pavalgo kažkiek. Aš duodu nes noriu pamiegot, bet įmanoma ir šiaip nuramint nuglostyt dažniausiai. Kai rimtai nori valgyt tai jau nenuraminsi. Negerai gal išsireiškiau dėl valgymų skaičiaus. Tiksliau būtų sakyti pašalinti gal ne visai reikalingus užkandžiavimus
.Lėlytė. parašė:
O aš su vyresnėliu irgi važiuosiu, kosi kaip bjauriai,ir temp 38, 2 jau trečia diena....kažin, ar antibiotikų nereiks, dar kraują kažin, ar imt nereiks, ktp nesužin…
Na jo, as nuo saviskes uzsikreciau, nes virusiuka rode. Maniskei ačiū die jau geriau, geria antibijotikus. Sveikit 🤗😙
Gr.perlas parašė:
Daug kas čia sakė, kad nuo biogaia vaikai labai skystai daro, kažkas sakė, lyg pradėjo dažniau tuštintis, bet mano vaikas kaip tik pradėjo mažiau ir sunkiai, su aša…
Buna atveju kad
Biogaia kietina viduriukus. Keiskit i kitas g balterijas
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai