JURATE1987 parašė:
Ka darete?
Turėjau namuose nuo žindymo pradžios užsilikusių multi mam kompreseliu, tai man labai greitai uzgijo. Na ir iki dabar, vėl gražiai valgo vaikiukas.
JURATE1987 parašė:
Ka darete?
Turėjau namuose nuo žindymo pradžios užsilikusių multi mam kompreseliu, tai man labai greitai uzgijo. Na ir iki dabar, vėl gražiai valgo vaikiukas.
egls parašė:
Sveikos, kada planuojate dėti pagalve vaikui? O gal kas jau dedat? P.s. Žinau, skaičiau, kad nuo metu ar net dviejų reikia dėt pagalve. 👌 bet pastebėjau kad maniškė…
Taip dedu, buvo maziukui dideli galvos skausmai tai gydytoja parekomendavo pakelti galvyte nuo liemens. Tai jau gal mėnesį naudoju porolonine tokios formos kaip foto. Uzmiega ant jos, bet vėliau miega įvairiomis pozomis įvairiose lovytės vietose. Tai net nezinau ar jam patinka 😄 vartosi dažnai tai gal dėl to 😄
Kas pasikeitė, tai, kad miegodamas galvos nesiremia į sienelę (nes anksčiau dėl to keldavosi dažnai arba muistydavosi), nežinau ar išaugo ar pagalvė padėjo 🤷♀️ Na ir dar galvos skausmu nebeliko 😊

kotrynukee parašė:
Mamos kurios maitinat mp ir kuriu vaikuciai turi dantukus virsuje ir apacioje ar neskauda speneliu maitinant? Lyg nekanda, bet va vakare migdantis su krutimi, taip …
Žiauriai skauda, prakirto viršutiniais dantukais odą ir dabar žaizdos
Tepu Maria nipple kremu, kiek geriau. Kurią dieną net nusitraukinėjau pieną
Ir keista, vieną apgraužia, kitos ne
kotrynukee parašė:
Mamos kurios maitinat mp ir kuriu vaikuciai turi dantukus virsuje ir apacioje ar neskauda speneliu maitinant? Lyg nekanda, bet va vakare migdantis su krutimi, taip …
Žiauriai skauda, prakirto viršutiniais dantukais odą ir dabar žaizdos
Tepu Maria nipple kremu, kiek geriau. Kurią dieną net nusitraukinėjau pieną
Ir keista, vieną apgraužia, kitos ne
Gilė9 parašė:
Ar pasiteisinęs dAlykas stumdukas? Mano mergaite jau įsikabus į lova žingsniuoja kiekviena diena vis daugiau ☺️ Arba pampersu paka stumdo 😅
Mano sūnus stumduką mėgsta kaip žaislą ,o pagal paskirtį tai tik pora kartų naudojo.bet gal dar išmoks
o šiaip mūsų geriausias "stumdukas" yra dulkių siurblys
tai kasdien pas mus atrakcija būna

Fufma parašė:
Mano sūnus stumduką mėgsta kaip žaislą ,o pagal paskirtį tai tik pora kartų naudojo.bet gal dar išmokso šiaip mūsų geriausias "stumdukas" yra dulkių siurbly…
O jetus kokie plaukai.. mes teveliai naturalus blondinai
bet musu vaikutis turi kokius 3cm ilgio plaukus 😁 kaip pasiziuri y kitus jau sukuot galima. Ar pas jus visas vaikiukai su sukuosenom
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai