anitavaida parašė:
Na žiūrėsim kaip čia mums bus,šeip jokių skausmų nejaučiu šiuo metu,tik kad klubai tirpsta ir nugara,gal čia skaitosi sąremiai,nežinau,nes jausmas pastovus ir nesik…
Ilgokai laukiat... Kokioj jūs ligoninėj?
anitavaida parašė:
Na žiūrėsim kaip čia mums bus,šeip jokių skausmų nejaučiu šiuo metu,tik kad klubai tirpsta ir nugara,gal čia skaitosi sąremiai,nežinau,nes jausmas pastovus ir nesik…
anitavaida parašė:
jo,grynai šviesus kraujas ,kaip buna pirma menesiniu diena,bent jau man,dabar vos vos rausvas popierius lieka psinaudojus wc...:/ nezinau nei ka galvot,dar vis lauk…
Nesuprantu kodel jums reikia taip ilgai laukti jai kraujuojate 🙈 siaubas kazkoks..
gugisorama parašė:
Eik tu sau aš irgi taip pat atsikeliu net nežinojau , kad negalima, kodel ?
Ir as isitveriu i vyro ranka ir tiesiai keliuosi, jei guliu taip
Lady parašė:
Man sakėnegalima, kad placenta neatplyštų... Tai išgąsdino mane 😬
Supratau
nerimat parašė:
Kurioj čia palata 60eu?![]()
Santaros klinikose
Jooly parašė:
Sveikos. Ar kuri nors žada eiti į kirpykla prieš vaikeliui gimstant? turiu omeny kol dar nėra dedeliu paruošiamuju sąrėmiųKirpt ir dazyt plaukų. Norisi savo kar…
Aš planuoju 💇🏻♀️ jau db kaip ir laikas, bet dar kelias sav pakentėsiu, kad vėliau ilgiau būčiau graži 😂
Agnette3 parašė:
Kadangi trečia diena kaip persikrausčius iš vilniaus tai alytuje,nerizikavau iki vilniaus važiuot su tokia būsena... Tai ir laukiu vis dar
Agnette3 parašė:
Aš nusipirkau pabandymui tokį už 10 eur su lipdukais. Tik dabar išvyniojau ir žuuriu, kad labai jau didelis tas vystyklas. Naujagimis paskęs 😑 o aš kaip tik norėjau…
Neleidžia įkelt foto 😟
Jooly parašė:
Sveikos. Ar kuri nors žada eiti į kirpykla prieš vaikeliui gimstant? turiu omeny kol dar nėra dedeliu paruošiamuju sąrėmiųKirpt ir dazyt plaukų. Norisi savo kar…
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai