Elžbietukas parašė:
Ar daug yra nestukiu gyvenanciu svetur?atsiliepkit 🤗
Taip yra. Gyvenu Olandijoje
Elžbietukas parašė:
Taip yra. Gyvenu Olandijoje
jurguteee parašė:
Prisirijau šiandien![]()
Koks čia patiekalas? Atrodo nerealiai skaniai 😊😊
Carpe_diem parašė:
Mano toks beveik visada, aš priptatus ir man būna blogai, kai pakyla iki normalaus.
O mano normalus ir yra normalus 120/80,todel kai apatinis yra žemiau nei 60,man ragas
šiandien išgėriau migdolų pieno, tai visai nieko kol kas savijauta
Elžbietukas parašė:
As Norvegijoj gyvenu
Agne_Ker parašė:
Koks spaudimas jūsų?aš ketvirtadienį pagaliau pas gine einu, bet manau uk pasakys kad normalu žemas spaudimas ir nieko nepasiūlys, nors kazin ką čia galima pasi…
100-110/60-70 mmHg ... su tiek jau mašiną sunkiai vairuoju, neina sukoncentruoti dėmesio, vaizdas ima lietis...
Elžbietukas parašė:
Mmm idomu kas pilvely gyvena 🤩😍 sian sapnavau kad skana dare ir padare klynuko foto lyg kausiuku nebuvo 😋😎😍
Aš šiąnakt irgi sapnavau, kad pas daktarytę buvau, tik pas mane berniukas buvo
dabar laukiu nesulaukiu kada sužinosiu!
Oi su maistu vargstu ir aš.
Vengiu visokių gazuotų, su saldikliais, greito maisto ir pan. To kas nėra naudinga nei man, nei juolab vaikeliui.
Mano didžiausia bėda, kad kažko noriu.... pasigaminu ir to užtenka. Užvakar taip buvo su makaronais ir padažu. Padažo net neragavau, valgiau makaronus su sviestu. O taip norėjau....
Dabar tas pats su bulvių koše. Norėjau nuo anos savaitės. O db žiūriu į pieną ir suprantu , kad jei užpilsiu tai nevalgysiu aš tos košės. Gerai, kad raugintų kopūstų ir kefyto vis dar noriu
Elžbietukas parašė:
Aš gyvenu Norvegijoje
Boružė taškuota parašė:
Oi su maistu vargstu ir aš.
Vengiu visokių gazuotų, su saldikliais, greito maisto ir pan. To kas nėra naudinga…
Man tas pats, kiaurą parą pykina, apie maistą pasvajoju tik epizodiškai ir tik iki jo gavimo akimirkos. Vakar uzsimaniau kotletu. Nuvaziavom pavalgyti, tai nugnybiau lygiai centimetrą ir viską parsivezem namo. Svoris kolkas labai stipriai nekrenta, netekau apie 2,5 kg. Siandien, ryte suvalgiau tris šaukštus avizines košės ir iki dabar nesugalvoju, kas mane patenkintų
kartais pagalvoju, kad būtent nuo alkio ir pykina dar labiau. Bet kai viskas arba rūgštų arba kartu, negaliu net nuryti.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai