.Lėlytė. parašė:
Nk nesidėjau dar 😂
as irgi ne
bet jau reik galvot, drabuziukus plaut ir lygint...o dar supirkt viska
.Lėlytė. parašė:
Nk nesidėjau dar 😂
as irgi ne
bet jau reik galvot, drabuziukus plaut ir lygint...o dar supirkt viska
huba buba parašė:
as irgi nebet jau reik galvot, drabuziukus plaut ir lygint...o dar supirkt viska
Mes jau baigiam vaikui viską į ligoninę pirkt, tik aš plika basa
o krautis koki balandį pradėsiu
svarbu viską nusipirkt, o jei veiksmas anksčiau prasidės tikrai spėsi viską susimesti į lagaminą.
As tik rytoj darysiuosi vaistineje el uzsakyma sau ir leliui, bet va galvoju kokia rankine/tase turi buti i gimdykla? Dydis? Gal kuri galit savo foto padaryt 🙈
Dar siandien persimiegojau, tai pradejo galva skaudet..nors pasidziaugt galiu, kad labai mazai galva skaudejo per visus situs 7 men. Tokia palaima, nes pries nestuma kankinausi su daznais galvos skausmais 🙄
Rikti parašė:
Mes jau baigiam vaikui viską į ligoninę pirkt, tik aš plika basao krautis koki balandį pradėsiu
svarbu viską nusipirkt, o jei veiksmas anksčiau prasidės tikr…
O ka susipirkot vaikuciui? As isidejau pleduka, sauskelniu ~30vnt., 3 vienkartinius paklotus, ranksluostuku 2vnt mazyciu uzpakaliukui, slapiu serveteliu (gal kam pavalyt prireiks), merliuku 2vnt., ciulptuka del visa ko, rubeliu.
Is rubeliu tai:
2 bodziukai;
2 sliauztinukai;
1 kepurele;
1 vilnones kojinytes;
1 pirstineles plonos.
I gimdyklos rankine dar vaikuciui siaustinukas su pirstinytem, sliauztinukas, kepuryte ir kojines.
Kazin ar nieko nepamirsau.
huba buba parašė:
as irgi nebet jau reik galvot, drabuziukus plaut ir lygint...o dar supirkt viska
Kol kas apgalvojau tik tašę į gimdykla, turiu tokia nedidelę sportinę, o po gimdymo į palatą lagaminą susikrausiu
aš pažanga padariau, nusipirkau rinkiny po gimdymo, nes čia gąsdinate mane stropuolės
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai