Aero199 parašė:
Maitinu pagal poreiki, mazyle pati sau grafika nusistate ir valgo kas 3val. 😅
Na ir aš taip maitinu, kartais ir abu papulius siūlau🙂 o kakulis su grūdeliais pas jus?
Aero199 parašė:
Maitinu pagal poreiki, mazyle pati sau grafika nusistate ir valgo kas 3val. 😅
Na ir aš taip maitinu, kartais ir abu papulius siūlau🙂 o kakulis su grūdeliais pas jus?
Mettija parašė:
Bet ar grudeliai yra blogai? Mums daktare apie tai nieko nesake. Tai as net i galva neimiau... o kazkada jie ir dingo, bet nieko nekeiciau mityboje.
Rutaka parašė:
Bet ar grudeliai yra blogai? Mums daktare apie tai nieko nesake. Tai as net i galva neimiau... o kazkada jie ir dingo, bet nieko nekeiciau mityboje.
Man pasakė, kad blogai, ale nespėja virškinti todėl atsiranda pilvo skausmai🤔 bet kiek paskaitau, čia paklausinėju pas visus taip🙂 o gal pamenat kada dingo? Jum jau 4 sav. Kaip suprast, kad pienas brandžiuoju pasidarė?
Mettija parašė:
Man pasakė, kad blogai, ale nespėja virškinti todėl atsiranda pilvo skausmai🤔 bet kiek paskaitau, čia paklausinėju pas visus taip🙂 o gal pamenat kada dingo? Jum jau…
Cia info is td straipsnio apie ismatas: Išmatų konsistencija ir maitinimo būdas
Žindomų kūdikių išmatos paprastai būna gan skystos – lyg skystesnė grietinė, jogurtas ar kečupas – tokios, kad nepatyrę tėvai gali jas palaikyti viduriavimu.
Dažnai išmatose būna smulkių grūdelių – tai yra visiškai normalu. Kai kurios mamos pastebi, kad grūdelių atsiranda suvalgius riebesnių pieno produktų (būtų gerai pasvarstyti, ar nevertėtų žindymo metu atsisakyti pieno produktų
Zinokit kazkaio neatkreipiau kada dingo, nes nesureiksminau to. Gal kazkur apie 2 savaite ar jos pabaiga.
Mettija parašė:
Neesu pastebejusi grudeliu bet ir pati stebiu savo mityba labai daug ko atsisakiau ka iki to megau nuo kai kuriu produktu pastebejau mazylei atsiranda berimas tai vengiu juos valgyti
Mettija parašė:
Man pasakė, kad blogai, ale nespėja virškinti todėl atsiranda pilvo skausmai🤔 bet kiek paskaitau, čia paklausinėju pas visus taip🙂 o gal pamenat kada dingo? Jum jau…
Pas maniškį irgi būna grūdeliai, bet kis diegliu kaip ir neturi, o jei ir yra, tai minimaliai
Rasyte7 parašė:
Kaip su mastitu kovojate
Antibiotikus geriau.. sildymai, saldymai, pieno sastovio pasalinimas. Temperaturos musimas paracetamoliu. Ir labai daug skysciu vartoti butina 🙂
Aero199 parašė:
Neesu pastebejusi grudeliu bet ir pati stebiu savo mityba labai daug ko atsisakiau ka iki to megau nuo kai kuriu produktu pastebejau mazylei atsiranda berimas tai v…
Tai kad valgau košes, duoniukus, jautiena, daktaraišką dešrą ir viskas, nes kai valgiau viską ir pieną, ir daržoves mažylė raitydavosi ir daktarė liepė atsisakyti pieno pilnai, dar pastebėjau vištiena pilva pučia😔
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai