Pavasaris2019 parašė:
Atsiras pienelis bus siek tiek lengviau, maniskis ir kabo ant papulio.
Oj pas mane pienelio upeliai, per 2 sav 600g priaugom
Pavasaris2019 parašė:
Atsiras pienelis bus siek tiek lengviau, maniskis ir kabo ant papulio.
Oj pas mane pienelio upeliai, per 2 sav 600g priaugom
megstusurelius parašė:
Weledos aliejuku ir kremuku su medetkomiskai gime vaikiukas, atrodė kaip laaaabai pernešiotas - viso kūno odelė luposi, kai kur įtrukimai iki kraujo buvo... Tai…
As weleda turiu speneliams, nerealus gaminys ir nuplauti nereikia ir pagelbeje jei spenelius pakramto lelius.
Pavasaris2019 parašė:
As weleda turiu speneliams, nerealus gaminys ir nuplauti nereikia ir pagelbeje jei spenelius pakramto lelius.
Ooo, jie turi grynai speneliams? Man labai pasitarnautu 🙈
megstusurelius parašė:
Ooo, jie turi grynai speneliams? Man labai pasitarnautu 🙈
Jo turi weleda nursing oil vadinasi toks stiklinis buteliukas 50 ml.
Pavasaris2019 parašė:
Jo turi weleda nursing oil vadinasi toks stiklinis buteliukas 50 ml.
Ačiū!! ❤️
Diana.li parašė:
Pasidalinkit ar pagelbėjo čiulptukas? Svarstau bandyti duoti, nes vaikas po 4-5 valandas iš eilės neužmiega, vartosi, inkščia, ant papuko kabo, užmiega tik prieš ry…
Mes duodam ciulptuka, nes kitaip buna piktas. Ne visada jam jo reikia ir problemu net su papu nera. Maitinu su antspeniais
Leinall parašė:
Visas su Šv. Kalėdom!!!!issilukstenom ir mes sian, dare epidura,bet suveike tik puse pilvo. Tai zodziu vistiek buvo kosmaras,galvojau isprotesiu
na bet kaip …
Sveikinimai!!!🥰❤️ Gerai, kad kitom taip lengvai sekasi pamirst gimdyma:))) kadangi issipilde mano kosmaras nespet gaut epiduro, tai jei kada pasirysiu treciam beibiui, turbut net cezariui planiniui pasirasyciau, nei vel rizikuociau tai isgyvent, o cezario labiausiai uz viska bijojau, bet jau nebe👀
Mus siandien turejo isleist namo per Kaledas, bet deja, zuikiui nukrito
svoris per daug, o man su krutine bedos... kaire dar dar, o desine kaip akmuo, vietoj spenelio kruvinas sasas, ziauru..ir duse klupedama spaudziu, ir pientrauki veze ir kompresus dedu, visus tepalus tepu😔 skausmas.. bet ir su dukra tas pats buvo.. neeme tos desines kruties, nes iskart nugrauze,
uzsidejo sasas ir viskas... tai as tik kaire maitinau pusantru metu🙈 matau scenarijus kartojasi, o taip tikejau, kad sikart bus lengviau😁 laaabai tikiuos, kad ryt paleis namo. Mazius soske gavo antraja diena, iskart paeme ir nesuku galvos.. nes kitaip nei i dusa nueiciau ramiai, nieko..
onnellisuus parašė:
Mes duodam ciulptuka, nes kitaip buna piktas. Ne visada jam jo reikia ir problemu net su papu nera. Maitinu su antspeniais![]()
Mano zvirbliui dar pasaitelis liezuvio prisegtas, niekaip neina paimt antspenio, teks po svenciu ieskot chirurgo👀
Ginte313 parašė:
Sveikinimai!!!🥰❤️ Gerai, kad kitom taip lengvai sekasi pamirst gimdyma:))) kadangi issipilde mano kosmaras nespet gaut epiduro, tai jei kada pasirysiu treciam beibi…
Man ir nedaug truko iki nespet gaut, nes kaklelio prasiverimas buvo tarp 5-6 cm ir gan greitsi progresavo, nezinau ka buciau dariusi, vyras sake kad aparate skausmo skale virsydavo 230 balu, tai epidiras buvo paciu laiku ir kaip Dievo palaima 👌
Ginte313 parašė:
Sveikinimai!!!🥰❤️ Gerai, kad kitom taip lengvai sekasi pamirst gimdyma:))) kadangi issipilde mano kosmaras nespet gaut epiduro, tai jei kada pasirysiu treciam beibi…
Stiprybės jums, tikrai sudėtinga ... linkiu greičiau namo
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai