Leinall parašė:
Kam saremiai buvo, skauda ir juosmeni ir pilva labai duria, ar buvo taip.pradzioj?
Man ir idomu
Leinall parašė:
Kam saremiai buvo, skauda ir juosmeni ir pilva labai duria, ar buvo taip.pradzioj?
Man ir idomu
AsBurbulas parašė:
Yra grudeliu, kaip kosele vientisa kakutis nebuna niekad. Plius gleiviu buna..ir daznai po pirstelejimo biski pampi ismurzina..o kad normaliai prikakotu tai max 2ka…
Mes nuo pat pradžių su grūdeliais darėm, tai pieno produktų pasakė atsisakyti, bet situacija nepasikeitė,tad dabar geriam biogaia. Didelio eina 4-6 kartus, bet to pasiekėm kai žindžiau kas 2-3 val🙂 gimimo svorį beveik atgavom🙂
AsBurbulas parašė:
Va pvz kaip po pirstelejimo
Oj nea, pas mus grudukai🤔 gal pienukas keičiasi į brandųjį? Skaičiau tada būna viduriu kataras, berods taip vadinas🤔
Adriana1990 parašė:
Mamytės ar visada po maitinimo panašiojat vaika stačiai kad atsirugtu, ar užtenka paguldyti ant šono? Kartais valgydamas taip gerai užmiega kad nesinori žadinti…
Aš palieku ant šono, tik kartais pakeliu
Adriana1990 parašė:
Mamytės ar visada po maitinimo panašiojat vaika stačiai kad atsirugtu, ar užtenka paguldyti ant šono? Kartais valgydamas taip gerai užmiega kad nesinori žadinti…
aš ir ant šoniuko paguldau ;) maniškė būna kad ir po pusvakandžio biški atpila.
Adriana1990 parašė:
Dazniausiai pakeliu ir jis toliau snaudzia pakeltas
Adriana1990 parašė:
Palieku ant soniuko. Tik po misinuko pakeliu.
Dojuzaa parašė:
Per kiek laiko atgavot gimimo svorį? Šiandien svėrė poną, tai dar trūksta šiek tiek iki gimimo svorio.. Šeimos gyd. liepė dažniau ir daugiau maitinti. Bet mano beib…
Mes per 6 dienas atgavom gimimo svorį ir priaugom papildomus 100 gramų
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai