odzo1 parašė:
merginos o kaip jusu pilvukai? aisku dar labai anksti, bet mano pilvo apacia pupso kaip pusle 😃
oi, as per persivalgymą jaučiuosi išsiputus ir priaugau porą kilogramų, bet negaliu ikvėpti pilvo niekaip.
odzo1 parašė:
merginos o kaip jusu pilvukai? aisku dar labai anksti, bet mano pilvo apacia pupso kaip pusle 😃
oi, as per persivalgymą jaučiuosi išsiputus ir priaugau porą kilogramų, bet negaliu ikvėpti pilvo niekaip.
PauK parašė:
Su siuntimu, nemokamai papuoliau. Priskambinau 07:20 ryte šiandien ir pasakiau dėl ko siunčia tai manęs klausė kokia data man tinkama paval nėštumą pasakiau, kad no…
Na įdomu, mat mano ir vyro kraujo grupės yra vienodos ir mane tai gazdina, kad kokių ligų nebūtu, gal kas yra susidure ?
Ievp parašė:
Na įdomu, mat mano ir vyro kraujo grupės yra vienodos ir mane tai gazdina, kad kokių ligų nebūtu, gal kas yra susidure ?
Ta prasme nevienodos? Vienintelė blogybė būna tik jeigu moters kraujo grupės rezus minusas, o vyro pliusas. Pas jus taip?
Ievp parašė:
man lygiai tas pats jau keleta metu, negaliu labai dažnai valgyti mėsos jei ji neatrodo estetiškai, negalvokit, kad išpindėjus, bet tiesiog turiu tokią bėdą. Galiu …
As vartojau kazkada, bet paskutini nestuma geriau tardyferon ir man kazkaip labiau patiko, o kodel liepe keist?
Ievp parašė:
Pirma karta girdziu, kad cia kazkokia peoblema del vienodu grupiu
Tildė parašė:
Atsisakius mėsos, nebeturiu mažakraujystės,o tai bėda bėda būdavo 😂😂😂
bet negi nesinorėjo atsisakius jos?
nes aš tris dienas apie kotletus svajojau, vyras iš manęs juokiasi
kad pastojus ant mėsos traukti pradėjo.
Man su mitybą labai sunku esu išranki.
home parašė:
Ta prasme nevienodos? Vienintelė blogybė būna tik jeigu moters kraujo grupės rezus minusas, o vyro pliusas. Pas jus taip?
Ne pas mus ketvirta teigiama, vienoda.
Ievp parašė:
man lygiai tas pats jau keleta metu, negaliu labai dažnai valgyti mėsos jei ji neatrodo estetiškai, negalvokit, kad išpindėjus, bet tiesiog turiu tokią bėdą. Galiu …
as irgi geriu floradix, nes turiu anemija, tai man regis jis geriausias ir tikrai tinka
Ievp parašė:
Ne pas mus ketvirta teigiama, vienoda.
tuomet jokiu bedu juk
butu beda, jei jusu butu neigiama, o vyro teigiama. Tokiu atveju Jusu vaikiuko galimai butu teigiama ir organizmas ji atmetinetu kaip svetimkuni. Bet dabar nera ko jaudintis, neprisigalvokit bedu
ak ak parašė:
As vartojau kazkada, bet paskutini nestuma geriau tardyferon ir man kazkaip labiau patiko, o kodel liepe keist?![]()
Liepė vartoti naturalesnį produktą kaip suprantu, nes tardyferon'o lapelyje rašo, kad reikia pasitarti su gydytoja jei yra nėštumas, klausiau sakė galima tik mažinti dozę reikėtu, bet man liepė gerti floradix. O dėl kraujo grupių esu girdėjus, tai ir domina kas kaip, Jus moterys gal kuri susidurusi.
Ievp parašė:
Mesos as ir ne visas dalis😂 valgau tik vistiena ir ypac vistienos file, jei kitos dalys tai tik balta mesa😂 o is kiaulienos tik farsa😂 jokiu kepsniu🙈 bet as nuo pat vaikystes mesos nevalgau, valgyt po biski nuo mokyklos kazkada pradejau. Tai ne nestumo metu hemoglobinas buna ant ribos, bet i normas pataikau😊 tik va nestumo metu tai jis man krenta, bet dar gelezies gerti nereikia😊 tardyferona jei neklystu vartojau pirmojo nestumo pabaigoje😊
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai