neringoselis parašė:
As vel uzsisakiau colonwell ir grizus namo vakariene bus aiski. Man po gimdymo vaistai nepadejo, tik skaidulos.
O nestumo metu ji galima naudoti?
neringoselis parašė:
As vel uzsisakiau colonwell ir grizus namo vakariene bus aiski. Man po gimdymo vaistai nepadejo, tik skaidulos.
1122 parašė:
Taip, galima. Ten tik skaidulos naturalios. As zindydama vartojau
Laba diena. Pasipasakosiu apie vizitą
Mano gydytojas atostogauja, tai sako 8 d. Nueik kortelę užves. Paklausiau ar receptą išrašys? Sako tikrai taip.
Nuvažiuoju į gimdymo namus, gydytoja Garšvienė priima kolidoriuje, kaip kitaip pavadinsi, jei pradeda visko jame klausinėt. Sakau reikia vaistų. Nusiveda prie registratūros, ji arčiau durų 😂 ir sako vaistų negaliu išrašyt, jie vardiniai
. Pasakiau kad be recepto pardavę yra, ji tada reikia pasitart ir dingsta, palaukę virš 10minučių, dingstam ir mes, nes mažius miego nori, o ir panašu, kad rimtos kalbos nebus.
Palauksiu dar savaitę, jau gydytojas grįš. O vaistų kaip nors jau gausiu
Tildė parašė:
Laba diena. Pasipasakosiu apie vizitą![]()
na įdomiai tikrai
jei ne paslaptis, kokie jau tokie vaistai, kad sudėtinga išrašyt? ir apskritai gyd. konsultacija koridoriuje šiais laikais skamba įdomiai švelniai tariant
Adoraa parašė:
Sveikos merginos!
Hmm man jau kokios 3-4dienos papuliai nebejautrus ir pilvo apacios nebeskauda... 8…
Adoraa, man tas pats! pradejau siaubingai nervuotis gal kas negerai, o pas gine tik kita sav
net nakti pabudau su tokiom mintim. maziau blogumo ryte, nebe tokia jautri krutine, dingo veido berimas, ir atrodo nuovargio maziau..
Nepasimetusi parašė:
Adoraa, man tas pats! pradejau siaubingai nervuotis gal kas negerai, o pas gine tik kita savnet nakti pabudau su tokiom mintim. maziau blogumo ryte, nebe tokia…
Taigi negali kasdien tie simptomai jaustis buna ir kai dingsta tai normalu
Nepasimetusi parašė:
Adoraa, man tas pats! pradejau siaubingai nervuotis gal kas negerai, o pas gine tik kita savnet nakti pabudau su tokiom mintim. maziau blogumo ryte, nebe tokia…
Asmeniskai man tai keiciasi tas jautrumas. Buna viena diena atrodo jauciu, net eidama, o kita apsigraibau, kad nebelabai ir jautru. paskui vel grizta, vel praeina. Kaip ir su nuovargiu, viena diena ziauriai pavargusi, o kita visai gerai jauciuosi. Negali juk visa laika viskas vienodai but
Nepasimetusi parašė:
Aš apskritai krūtinės jautrumo nejaučiau ir jei ne nuovargis ir mažas šleikštulys iš vis nepasakyčiau kad laukiuos
vakar iš vis va iš lovos buvo sunku atsikelt, net galva svaigo, o šiandien jau ir namus turėjau jėgų susitvarkyt
taip kad savijauta tikrai banguoja
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai