Renata Renatėlė parašė:
Supratau.. na augam toliau tadaeisim cp datą pasiskirt jau visai ant nosies terminui tada
![]()
O dėl ko planuojamas cp?
Renata Renatėlė parašė:
Supratau.. na augam toliau tadaeisim cp datą pasiskirt jau visai ant nosies terminui tada
![]()
O dėl ko planuojamas cp?
Renata Renatėlė parašė:
![]()
Jums jau 38 sav. , kaip suprantu, ka sako gydytojai, kada zada operuoti? Nes mane priziurinti, bet negalinti operuoti, kad 38 sav. Ir ilgiau nelaukt. O, tas, kuris operuos, kad 39+ kelios dienos skaiciuoja. Kazkaip nebesuprantu as ju.🤷♀️
Lukute9 parašė:
Man desnej kitksni taip buna,uzeina kokias 4 dienas skauda,atsistojant,maunantis kelnes,lipant is vonios, paskiau vel ramu buna,paskiau veeeeeel uzeinanormalu g…
Mane tie skausmai kamavo ilgai... bet sutapimas ar ne, kai nebemiegu ant nėštukės pagalvės/ar su pagalve klyne, tai dingo visi skausmai 🤔
lincik31 parašė:
Jums jau 38 sav. , kaip suprantu, ka sako gydytojai, kada zada operuoti? Nes mane priziurinti, bet negalinti operuoti, kad 38 sav. Ir ilgiau nelaukt. O, tas, kuris …
Man ir sake geriau 39+1/2d,aiskino,kad jau tikrai pakanka ir galima.
sauleta. parašė:
O dėl ko planuojamas cp?
Sėdi mažiukas kaklą 2kart virkštele apsivijęs ir vandenų į mažesnę pusę - tai mano daktarė net nerekomenduoja versti. Terminas 30d pagal mm. Liepė ateit siuntimo 25d ir sakė jau tada praktiškai iškart galėsiu tiesiai su daiktais į ligoninę gultis tyrimam ir cp. Aišku jei neprasidės anksčiau veikla
aš pvz norėčiau kitą penktadienį. Bet čia, žinoma, ne pageodavimų koncertas
nors už pinigus viskas galima. Šiuo metu yra pilnos 37+2. Šiaip internete radau 77psl aprašą apir cp - tai ir ten minin, kad cp NUO 39 sav. O visa kita lemia tam tikros indikacijos
LijaL parašė:
Aisku, kad nejauti kai pjaunaTaigi spinaline anestezija atlikta, nieko nejauti zemyn nuo krutines praktiskai. Gali galbut kazkiek jausti, kad kazkas vyksta, bet…
Bet as kazkaip pagalvojau ar vyrus leidzia i operacine kad ir planinis CP?
man buvo extra,tai vyras lauke koridoriuj ir dukryte salia pridejo prie veido jau aprengta( nes operacinej ziauriai salta buvo),o paskiau sako nu Vejūne einam tečio gasdinti
ir nunese teciui parodyt ir pasakyt kas gime,nes iki pat galo nezinojom
o ant krutines per CP ir jei paguldys,apkabint leliuko neiseis,nes rankos abidvi buna suristos dirzais...nes kaip ir minejo kad atjungia nuo puses tik,o rankas tai laisvai gali valdyt...taip turbut apsisaugo gydytojai,nuo kokiu netiketu mamos judesiu
Lukute9 parašė:
Bet as kazkaip pagalvojau ar vyrus leidzia i operacine kad ir planinis CP?man buvo extra,tai vyras lauke koridoriuj ir dukryte salia pridejo prie veido jau…
Sorry, pamirsau, kad Lietuvoj i CP neleidzia
Bet gal kartais leidzia kai kur? Nezinau net. Paklauskit is anksto istaigoje. Uzsienyje be klausimu vyras eina i CP kartu, net ir i ekstra CP (nu nebent pilnoje narkozeje butu CP, tada ne gal).
Izi. parašė:
Ne kiek pjūvį, bet visas pilvas buvo be galo jautrus net prisilietimui. Buvo sunku atsisėsti, stotis, vaikščioti, išsitiesti. Bet pvz viena pažįstama katik turėjo…
As turejau planini CP, tai tris dienas gavau leidziamu vaistu nes tikrai skaudejo. Taciau nuo 4 dienos tikrai zymiai lengviau buvo. Dabar savaite, jauciuosi atsigavus, bet aisku nepamirstu, kad negalima sunkiai tampytis. Tiesa, gavau pilna narkoze, nes spinaline nesuveike...
Deimantide parašė:
Ačiū už paaiškinimą, kazinau kazkaip viskas baugiai atrodo atrodo vistiek jauti viska 😂 Nu jo dauguma sako kad pats paprasčiausias budas yra cp, bet tokio dalyko p…
As kaip pirmq CP turejau tai ir antro noriu
ziauriai bijau gimdyt naturaliai,praktiskai pirmakarte buciau ( apart pradzioj jauciau saremius ir skatino 5 val.ir vandenis nuleidinejo,bet paskiau extra CP buvo) bet realiai jei planininis tai sako,kad nuskausmina ir visa kita tada padaro,kaip pvz kateterio statymas slapimui,tai man kazkas baisaus buvo,taip nemalonu,nepatogu kol pastate,paskiau jau po operacijus tai jokio diskomforto nebuvo. Kaip epidiura padaro,sakole jus jausite kazkokius veiksmus,bet astraus skausmo ne...pvz skalpeliu kaip jau pjove tai kaip su pirstu brauktumet per oda,toks jausmas buvo,paskiau kaip vaikuti trauke tai anestezeologe sako,dabar jausite toki kaip rovimo jausma,bet jokiu astriu skausmu nebuvo
o paskiau palatoj atsimenu kaip parveze ir " iseidinejo " vaistai tai taip kalatojausi ir dantimis kalenau nors visiskai nebuvo salta,tiesiog toks epidiuro poveikis
realiai kaip ir minejau,noreciau planinio CP,vaistus leido nuo skausmi gal kokias dvi dienas,paskiau sakau nereikia,nes neskauda man
tai kazkaip greit as po CP atsigavau...ir gyjau gerai
aisku pradzioj vaiksciojau susirietus truputu,kad zaizda kitaip neleido issitiesti
i tualeta rimta reikala po 3 dienu atlikau pati,nebijodama steneti tualete
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai