G-mania parašė:
as su pirmagymiu turejau cameleon, dabar irgi labai noreciau. mano ugis 175, ir tikrai labai patogu buvo.![]()
Na man jis gerokai per mažas nors ir nesu labai jau aukšta. 😊
G-mania parašė:
as su pirmagymiu turejau cameleon, dabar irgi labai noreciau. mano ugis 175, ir tikrai labai patogu buvo.![]()
Ir kitas klausimas, moterys, ar jus tepam kokiais idegio kremukais kunus, nu nesinori but baltai varnai, juk arteja silti orai
Ir jeigu tepat, kokiais?
![]()
As tai tik saulei uzsvietus terasoj sededama jau kaisioju kojas ir rankas, kakla, tai zadu vis daugiau kuno po ta saule kaisiot ir tikuos apseisiu be tu kremu, nes be pilvo buvo isukis juo lygiai isitept, darydavau taip: pylingas kunui duse, tada daug kremo imasazuot ar aliejaus ir isitepdavau putomis St. tropez lyg, du sluoksnius, bet taip reikdavo gerai padirbet su rankom, dabar esu nelabai rangi tai nenoreciau tuo uzsiimti
Medeina1984 parašė:
Mum ji rekomendavo pardaveja, bet tikrai toks leles vezimas pasirode
Nors mes esam neauksti, bet jauciu, kad su mazu jausuos ir vis nykstukas su nykstukiniu vezimu :)))
Purpulas parašė:
As ir noreciau bugaboo cameleon, bet mano ugis 173, tai toks vaizdas, kad prie kelienu vaika vezciau, tai ko gero atkris. Sakykite, ar jums jau gydytojai jau liepe …
Iki 14 savaites folio rugsti geriau, o nuo 14 savaites ginekologe patare gerti elevit vitaminus nesciosioms 🙂
Raseliukas parašė:
Mum ji rekomendavo pardaveja, bet tikrai toks leles vezimas pasirodeNors mes esam neauksti, bet jauciu, kad su mazu jausuos ir vis nykstukas su nykstukiniu vezi…
Aha. 🙈 mano bendramokslė neseniai gimdė, foto atsiuntė su vežimėliu. Man jos toks daugiau lėlių irgi. 😁
Medeina1984 parašė:
Aha. 🙈 mano bendramokslė neseniai gimdė, foto atsiuntė su vežimėliu. Man jos toks daugiau lėlių irgi. 😁
mano vaikas kaip lelel gime, 2.2kg, uztat turbut vezimas ir tiko
kiekviena renkasi pagal save, vienoms toks patinka kitoms kitoks. man bugaboo yra vienas is fovoritu, kol neissigijau negaliu sakyt kad 100 proc toki ir antram pirksiu
Medeina1984 parašė:
Man tai irgi jis per žemas, mano ūgis 174, tai pastumdžiau aš tą bugaboo parduotuvėje, nu tas lopšys prie žemės, nepatiko, su pirmu turėjau aukštą vežimą tai žodžiu net nelygint tikrai buvo žymiai patogiau 🙂
viktoori parašė:
Sveikos. Uzpuole baisu herpis ant lupos. Per kelias vietasgydyti kuom nors ar laukti kol praeis pats?
![]()
Pas mane herpis jau koki 4ta karta per si nestuma. As naudoji silicea tepaliuka, greit uzgydo ir daktaras leido.
Bet pas mane kadangi herpis gyvenimo palydovas tai sake nieko baisaus.
Jei pirma karta, sako reikia kreiptis i daktara
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai