Goge parašė:
As klausiau gydytojos, tai sake iki 37,5 normali temperatura, o musti nuo 38.5 (bent jau skiepu atveju). Musiskiui kelis kartus esu matavus, visad virs 37, bet 37.5…
O kur jus ja matavote? Isangeje ar pazastyje?
Goge parašė:
As klausiau gydytojos, tai sake iki 37,5 normali temperatura, o musti nuo 38.5 (bent jau skiepu atveju). Musiskiui kelis kartus esu matavus, visad virs 37, bet 37.5…
O kur jus ja matavote? Isangeje ar pazastyje?
Mamulė_Mamulė parašė:
Tai kad nera jusu vaikui temp!!! Kudikiu normali iki 37,5. Suaugusiam zmogui irgi ji sokineja visa diena - normalus fiziologiniai reiskiniai.
O apie kuria jus temperatura kalbat? Isanges ar pazasties..
Dovileeeurm parašė:
O apie kuria jus temperatura kalbat? Isanges ar pazasties..
Abi. Faktas kas is uzpakaliuko atimt 0,5. Cia po atemimo.
Mamulė_Mamulė parašė:
Abi. Faktas kas is uzpakaliuko atimt 0,5. Cia po atemimo.
Tai iki 37.5 temp. Kaip suprantu kudikiui yra normalu? Nes mums gyd.sake jai jau palika iki tokios tai dekit zvakute..del to ir domiuosi kokia pazastine yra ta tikroji teali..
Vigeri parašė:
Sveikos. Jeigu kam įdomu ir,greičiausiai,dar nesusidūrėt,tai mano sūnui vis tik aukšta tempa buvo ne dėl ligos. Prasirgo trijų dienų karštine. Kai nukrito tempa-išb…
Galvojau, kad tridiene karstine serga didesni leliukai. Gerai, kad issisiskinot ☺️
Mamos, ka daryt? Dukra nebeima kruties, nebevalgo 😢 kaip ir panasu, kad jai tas 12 savaiciu mental leap, nes pradejo daug nauju dalyku daryti, viskas jai idomu, dairosi, paguldyta lenkiasi, kelia galva ziuret ir pan. Ir matyt del to nenori valgyt. Bet juk turetu but alkana ir vis tiek valgyt... Dabar nuo vakar 22 val valge bendroj sumoj 24 min tik 😢 nebezinau, ka daryt. Visaip bandau nukreipt jos demesi ir iduot kruti, bet ji rekia vos tik paguldyta ant sono arba dedama prie kruties. Jei nekisi kruties, viskas ok - laiminga, kalba, juokias, rankom kojom malas.
Ka daryt? Jau tuoj iseisiu is proto.
Aigust parašė:
Mamos, ka daryt? Dukra nebeima kruties, nebevalgo 😢 kaip ir panasu, kad jai tas 12 savaiciu mental leap, nes pradejo daug nauju dalyku daryti, viskas jai idomu, dai…
Tai jei ji linksma, neverkia, tai gal jai viskas gerai, tiesiog toks laikas, naktį daugiau siūlykit, o sysių irgi nesurenkat?
Linuja parašė:
Tai jei ji linksma, neverkia, tai gal jai viskas gerai, tiesiog toks laikas, naktį daugiau siūlykit, o sysių irgi nesurenkat?
Vakar buvo Kaune pas draugus, tai jai irgi ten tu ispudziu milijonas. Tas pats buvo - niekaip nejo pamaitint normaliai. O nakti ji 10 val be prabudimo ismiegojo. Tai nezadinau.. Dabar turim 4 sysius. Tai bus per diena 6. Bet tai kad blemba, bijau, kad jai per tuos ispudzius nesivalgo ir paskui nusilps ji man 🤦♀️
Aigust parašė:
Mamos, ka daryt? Dukra nebeima kruties, nebevalgo 😢 kaip ir panasu, kad jai tas 12 savaiciu mental leap, nes pradejo daug nauju dalyku daryti, viskas jai idomu, dai…
Laikykitės
tokį lempinį šausiu, man 3 kartus buvo - maitinu gulėdama įprastai, tai buvo kaip jūs sakot reakcija - vos pasiūlai ir rėkia (bandžiau kelis kartus su nusiraminimo pertraukom), pakeičiau ir ant kito šono paguldžiau - viskas ok
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai