Izabele31 parašė:
Tikiuos kas gali suprasti, siandien man labai idūria makštį ir judesys labai aktyvūs. Tai jau netrukus ruošti gimdyti?ane? Laukiame pirmagimiukės 😍
Pataiko maziuliukas I kaklelį reiškiasi.
Izabele31 parašė:
Tikiuos kas gali suprasti, siandien man labai idūria makštį ir judesys labai aktyvūs. Tai jau netrukus ruošti gimdyti?ane? Laukiame pirmagimiukės 😍
Pataiko maziuliukas I kaklelį reiškiasi.
Sveikinu visas pagimdziuses mamytes.
Prisiduodam ir mes.
2020.06.23 gime Matukas,2870 kg ir 52 cm.terminas buvo 28.pirmadieni pagulde i ligonine del padidejusio spaudimo,vakare prasidejo kaip galvojau paruosiamieji saremiai
prasikankinom iki antradienio vakaro ir tada ilgai lauktas susitikimas su musu angeliuku.
gimdziau 2 kaune klinikinej,vyra leido dalyvauti gimdyme ,kai isveze i gimdykla,tada ateiti galejo ir vyras,ir po gimdymo galejo likti su mumis palatoje.
raimondabalciunaite49 parašė:
Aš su tokiu klausimu tos katros jau gimdete kaip jautetės po gimdimo,pvz aš labai prastai jaučuosi atroda ka nežinau degkčiau visa ir silpna....nešinau nei kur deti…
Jei naturaliai gimdet tai greitai turetumet atsigauti, nebent kirpo tai siek tiek sunkiau sedeti yra, o jei buvo cp tai sunkiau zinoma atsigauti.
Papasakokit savo gimdymo istorija? 😊
Sveikos mamytes, mums jau 11 dieneliu siandien.. Su krutim vargatu vel.. Uzvakar buvau pas gydytoja, baisus uzdegimas. Geriu antibiotikus, bet maitinti leido. Bet yra tai kad as nebenoriu. Nes baigiu isproteti 😔 vistiek labai skaudzios, masazuoju, maitinu, neistraukia visko, pienelis umatyt uzsistovejas. Daktare net neleido masazuoti. Nu kazkoks siaubas zodziu.. Gal yra mamyte kuri nutrauke zindyma su pirmais vaikeliaia, ir galetu apsvieati kaip tai vyksta 😪😔
raimondabalciunaite49 parašė:
Aš su tokiu klausimu tos katros jau gimdete kaip jautetės po gimdimo,pvz aš labai prastai jaučuosi atroda ka nežinau degkčiau visa ir silpna....nešinau nei kur deti…
Nu aš jaučiausi tikrai prastai, manau kitaip ir jaustis negalima, gimdžiau natūralei, kirpo, nuo epiduro pusantros paros keltis iš lovos negalėjau, nes galva svaigo, pirmą parą išvis alpau... žodžiu visą kūną skaudėjo, o keltis reikėjo, pradėti, vaikas papio neėmė, paeiti sunku, ir ašarų buvo... ir dabar dar skauda, bet tiesiog reikia atsigavimo, jeigu dar sunkiai gimdėte, dar plius ir prie kitokio gyvenimo režimo reikia įprasti irgi...
Linuteee parašė:
Sveikos mamytes, mums jau 11 dieneliu siandien.. Su krutim vargatu vel.. Uzvakar buvau pas gydytoja, baisus uzdegimas. Geriu antibiotikus, bet maitinti leido. Bet y…
Maitinau pirmaja dukryte 3 savaites, tai kas padejo viska uzbaigti, tai masazas duse po karsta srove, verkiau ir masazavau krutis, skauda buvo bet labai padejo, tada salto kopusto lapo kompresai ir geriau metu arbata. Metu arbata mazina pieno kieki. Zinoma jau kruties vaikui neduodavau kai pradejau arbata gerti, pamenu labai greit viskas baiges, pienukas sumazejo, dingo guzai is krutines ir vaikas pradejo miegoti nuo misinuko, nes buvo sotus ir laimingas. Jei si karta nesiseks , nesikankinsiu taip pat ☺️ Man svarbu kad ir pati buciau laiminga, o dukryte puikiai uzaugo ir ant misinuko, ziauriai mazai sirgo iki siol o jai jau 5,5 metu ☺️
Pavėluotai bet prisiduosime ir mes ☺️ 18 dieną gimė mūsų sunelis Rojus 4700 svoris ūgis 59 cm 🥰 tvirtas vyras 😂 įvarė nemažai streso nes ekoskopas rodė kad svoris gali būti net 5200 bet apsiriko visi laukė didelio didelio lelio ☺️ tą dieną kirpo vandenis neleido pernesiot tokio didelio, nuo 8 ryto iki 15val ,,smagieji sąrėmiai,, gavau ir aš pora dozių sampaniuko 😂 siūlė epidiura atsisakiau, kai jau buvo 6-7 cm atsivėrė pamatė kad neisgimdysiu tai buvau išvesta operuoti, anesteziologas badė badė nugarą bet net ir didžiausios adatos nepasiekė mano stuburo tai buvo atlikta pilna narkoze, jausmas nekaska sunku buvo bet dabar viskas gerai ☺️ tiesa gimdziau Šiauliuose personalas tobulas visi malonus geri tik jiems birželis leliuku pikas kaip supratau 😂 sakė 27 moterys gimdancios ot Šiauliai pasistengė 😂
Penktadieni atvaziavau 2 cm .. patikrino viskas pasiruose jau tereikia kad saremiai uzeitu , bet vis nieko. Siandien paziurejo 4 cm sako nu gal i gimdykla vyksim jauciu silpnus pamaudenimus ir pilvo pakietejimus bet daugiau nieko. Jei iki ryt nieko tai ryt nuleis vandenis nes daug pernesiot neleis . Pagal savaites turetu buti 42 siandien bet ta termino diena jau vis pakeicia tai nebesuprantu 🤔 faktas kad jau siandien ar ryt jau turesim suneli 🙏😊
Atide. parašė:
Gal kas susidurete po CP kojų tinimu velnioniskai tinsta kojos 😥 net nėštumo metu nebuvo tokių bedu, gal kokiu būdu turite atradusios kad netintu 🤔
Man buvo ištinusias ir ne po CP, kojos kaip bulkos buvo, skysčiai čia, praeis po kelių dienų, galima kojas aukštai pakėlus palaikyti.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai