Na ka mergaites prisiduodu ir as! 2020 06 22 16:40 Sunelis Lukas 53cm ir 3,7kg
Jei kam idomu pasiskaityti tai labai noreciau pasidalinti savo patirtimi. Esu pirmakarte, terminas buvo birzelio 16d. Si savaitgali kazkiek pamaudeno pilva ir pasisalino gimdos kamstis (paruosiamuju pasirodo taip ir nebuvau jautus
) 22d buvo paskirta atvykti i stacionara, pasirodo beveik 4cm atsiverimo buvo
pagulde, sako nuleisim vandenis, gal naturaliai prasides veikla. Nuleido - jie zali... sako biskeli negerai, stebejo vaiko tonusus, uzsikure veikla kaip reikiant, tonusai per 7cm atisidaryma pradejo silpneti, man skausmai jau nerealus, norejosi lipti sienom, visa laika neleido keltis is lovos, dave kvepuoti deguoni, paprasiau epidiuro, nu ir zinokit tokio "kaifo" neesu jautusi, taip gera buvo, pailsejau, o ir vaikiukas atsigavo, kol plaukiojau mintyse po poros val sako jau ruoskis stumt reikes atsidare pilnai, man akys ant kaktos ir negaliu patiketi
sumazino epidiura 4 pastumimai (pirmas nelabai pavyko
) ir leliukas jau cia! Prisigere biskeli vandenuku, juos issiurbe ir toks truputi labiau "pamirkes", gavom 10balu, mane kirpo. Labai malonus personalas, puikiai palaike ir sake, kad butinai po kiek laiko grisciau vel pas jas gimdyti, kaip sake nelabai buvo jom darbo, puikiai susitvarkiau ir labai sklandziai ir palyginus greitai ivyko visas gimdymas, nors nuosirdziai buvau isitikinus, kad bus be proto sunku ir ilgai kankinsiuos
svarbiausia klausykit ka sakys akusere ar gydytoja
nuleido vandenis 10:30 o 16:40 jau gimem, Antakalnio gimdymo namai

visa nakti prasikankinau be miego,tik i ryta palengvejo,retesni saremiai pasidare.Seseliu nakti nesisaukiau,nes kaip ir reguleriu nebuvo,tai vis laukiau,laukiau ir ryte viskas beveik aprimo.vis dar uzeina kartais paskaudenti,bet jau ne taip kaip nakti...