Vi Vi parašė:
Aš irgi antroj nusprendus gimdyti, tik jau neramu darosi, terminas 18 buvo.. O jums kada?![]()
Mano terminas taip pat 18 d buvo. 🙈 Tai man liepe atvaziuoti 25 d. po sventes. 😊🙈
Vi Vi parašė:
Aš irgi antroj nusprendus gimdyti, tik jau neramu darosi, terminas 18 buvo.. O jums kada?![]()
Mano terminas taip pat 18 d buvo. 🙈 Tai man liepe atvaziuoti 25 d. po sventes. 😊🙈
Vi Vi parašė:
Ivairiai man cia pasakoja tuos terminus, pagal mm 28 turetu buti, bet sake realiai kokiom trim dienom anksciau echo. Man irgi darosi neramu, nes skauda jau labai apacia pilvo ir vaiksciot ir nakti sukinetis lovoj. O apart maudimu pilvo nieko nepastebejau, ne kamsciu kazkokiu, ne saremiu 🙄
Vi Vi parašė:
Na mano ir jau 18d buvo terminas, neramu darosi kiek.
Pilvas tik pradėjo vakar kieteti, nėjo šiąnakt net miegot, skaudojas toks. O jums …
Sveika,
Nano terminas 14 diena šuandiena 22d
Vi Vi parašė:
Na mano ir jau 18d buvo terminas, neramu darosi kiek.
Pilvas tik pradėjo vakar kieteti, nėjo šiąnakt net miegot, skaudojas toks. O jums …
Kietėjo, kaip į guza sutraukdavo. O šiąnakt ir man visa naktele maudė apačią ir nugara. Gal kažkas vykti pradės. ☺️ Jau taip laukiu, nes sunku darosi 🙏
Gabijaaaa parašė:
Ivairiai man cia pasakoja tuos terminus, pagal mm 28 turetu buti, bet sake realiai kokiom trim dienom anksciau echo. Man irgi darosi neramu, nes skauda jau labai ap…
Man pagal echo kita gydytoja (nes manosios ta diena nebuvo kazkodel) pasake: -oj vaikas didelis, lauk jau kokia 8 d. Tai jau dvi savaites nuo 8 d praejo ir nieko... 😂🙈🙊🙉
Kadagute parašė:
Sveikos! Vakar susilaukėm 58 cm ir 4210 g "mažylio" ;) Skatino, darė epidūrą, kaklelis atsivėrė normaliai, tačiau vaikiukas, panašu, nepratilpo ir teko daryti cezar…
Sveikinu💙Koks aukštaūgis ohoooo!
viga parašė:
Man pagal echo kita gydytoja (nes manosios ta diena nebuvo kazkodel) pasake: -oj vaikas didelis, lauk jau kokia 8 d. Tai jau dvi savaites nuo 8 d praejo ir nieko...…
As kartais stebiuosi isvis kaip jos ten darbo vieta issaugo tiek nesamoniu bekalbedamos 😄 mano priziurinti tai ko paklausi to negausi. Sugeba tik savo nuomone kisti apie skiepus, apie vieteles depiliacijas ir tt 😂
Gabijaaaa parašė:
Ivairiai man cia pasakoja tuos terminus, pagal mm 28 turetu buti, bet sake realiai kokiom trim dienom anksciau echo. Man irgi darosi neramu, nes skauda jau labai ap…
Na man ir naktį labai jau pilvą kažkaip tempė, pasisukti net skauda.. Kažkaip ta įtampa kyla. Jei ju važiuočiau pasitikrint kain priimtų bent paziureti
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai