vedla parašė:
Sveikos, mamos. Prisiduodam. Šiandien jau važiavau i stacionara skatinimui. Viskas prasidejo 8.30, gime 12.31. Jaučiuosi kaip isprievartauta😂😂 bet labai dziaugiames…
Maniškis irgi pirmą parai praktiškai neimė
vedla parašė:
Sveikos, mamos. Prisiduodam. Šiandien jau važiavau i stacionara skatinimui. Viskas prasidejo 8.30, gime 12.31. Jaučiuosi kaip isprievartauta😂😂 bet labai dziaugiames…
Maniškis irgi pirmą parai praktiškai neimė
Mano pirma parą beveik ištisai miegojo, antrą ištisai žindo, 2kart mišinio davėm kad galėčiau aš ir mažoji piegot,. Matomai priespienio neužteko, nes traukia ir klykia. Tada kitas dienas jau buvo pilnos krūtys pieno, net skaudėjo. Šiandien vel non stop. Nuo 21val žinda iki dabar 12val. Tik užmigo ir prisikakojo😬🥴 bus sunki naktis jaučiu
Shmike24 parašė:
Maniškis irgi pirmą parai praktiškai neimė![]()
Kažkaip randi tada paguodos kad ne tavo vienas vaikas toks, nes tiesiog nesupranti kas ne taip. O zindymas tai tikrai nera is legvuju kelias. Aisku kai kuriom lengviu, kai kuriom sunkiau. O kaip dabar jau jusu vaikis žindo?
drauge1234 parašė:
Sveikos, ar man vienai taip širdį skauda dėl to, jog mažyčiui teko duoti čiulptuką?
Oj zinot, kartais mamos, ypac pirmakartes, turi tam tikru lukesciu, kaip jos augins savo kudikelius. O gimus tie lukesciai kaip kada pasiteisina, bet daznai ne. O tada jau ir sirdi skauda, kad nesigauna maitinti, kad ciulptuka ar misinuka reik duoti, kad neismiega lelius nakti, o ismokinti ji pagal kazkokiu ekspertu knygas nesigauna. Po to kiti rupesciai ir sirdgelos, niekad nesibaigiantys...
Nereik gyventi pagal vadoveli ar kitu tevu/mamu taisykles. Isiklausyti i vaiko ir savo poreikius. Reikia jusu leliui tutes, tai tegul traukia. Milijonai leliu tai daro pasauly. Jusiskis nebus kazkuo geresnis, jei neims tos tutes. Ar jus blogesne uz tas mamas, kurios jos neduoda. Viskas gi nuo konkrecios situacijos priklauso, ar ne?
saulelyte parašė:
Oj zinot, kartais mamos, ypac pirmakartes, turi tam tikru lukesciu, kaip jos augins savo kudikelius. O gimus tie lukesciai kaip kada pasiteisina, bet daznai ne. O t…
Pritariu 100%. Nera knygos parasytos kas geriausia vaikui, tik mama zino kas geriausia jos vaikui 🤗
drauge1234 parašė:
Sveikos, ar man vienai taip širdį skauda dėl to, jog mažyčiui teko duoti čiulptuką?
Duodu ir visai neskauda širdies, du prieš tai irgi augo su čiulptukais ir nieko blogo nenutiko. Kaip tik paprasčiau ir lengviau auginti mažiuką, nereikia nuolat traukti papo, kad nuraminti
Izabele31 parašė:
Terminas buvo birželio 28 d,bet gimdžiau liepos pirmą. Gimdyti buvo labai sunku. Turim mergytę IZABELĘ 53cm 3660g. 😇
Sveikinimai 🎊
no.no. parašė:
O kaip jums su maitinimo rubais? Ką rengtis? Kur pirkt? Kad būtų patogu viešumoje maitinti 🙄🙄
as is hm maitinimo suknele internetu
labai faina nusipirkau ir graziai atrodo ir labai patogu maitinti
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai