Laime4 parašė:
Pvz pas manes skatina tabletemis nes atsidare 0 ir kaklelis nei kiek nesutrumpejas, net vandenu pusles negali pasiekti todel turi minkstinti kakleli kad nusileistu …
Taip, tikrai neisivaizduoju. Man pirmasis lialius
Laime4 parašė:
Pvz pas manes skatina tabletemis nes atsidare 0 ir kaklelis nei kiek nesutrumpejas, net vandenu pusles negali pasiekti todel turi minkstinti kakleli kad nusileistu …
Taip, tikrai neisivaizduoju. Man pirmasis lialius
Deiti parašė:
Del vandenu, tai man asmeniskai po truputi laset pradejo, galvojau ir nelaiko slapimas...
Man ta pati baime... jeigu duse nubegs vandenis ir saremiai neprasides 🥺😳
Ariele85 parašė:
Niu as jau po apziuros😊gimdymo veikla neprasidejus o tas tai kaip vandenukas tai isskyros nes turiu grybeli kuri gydaus dabar. Tai liepe tas ir toliau vartoti zvaku…
Kokias zvakutes naudojat?
Sokolade parašė:
Ziuriu mamytems kurioms skatina duoda tabletes, o ne laselines stato. Cia gal kai veikla neprasidejus duoda tabletes?
Tabletės minkština kaklelį ir jį paruošia gimdymui, o lašelinė skatina sąrėmius.
Deiti parašė:
Del vandenu, tai man asmeniskai po truputi laset pradejo, galvojau ir nelaiko slapimas...
Geras... O galvojau viena panikuoju, kad jei nubegtu duše vandenys ir veikla nevyktu🤔🙈🤣
Saldapicki parašė:
Geras... O galvojau viena panikuoju, kad jei nubegtu duše vandenys ir veikla nevyktu🤔🙈🤣
Aš šiandien ir tą patį pagalvojau, kad kaip čia su dušu jei jame nubėgtų suprastum kažką ar ne..
Women. parašė:
o ar nubegant vandenims neturetu but kazkokio jausmo, kad nu is taves bega 😂 pokstelejimo ar dar kazko? Cia jeigu ka, tai as rimtai klausiu, gal pasidalins kazkas s…
Man su pirmu buvo taip kad nakti atsikeliau i wc ir pasislapinusi jUciu kad jau nebesislapinu o bega vanduo nes negaliu sustabdyti. Taip ir supratau
Women. parašė:
o ar nubegant vandenims neturetu but kazkokio jausmo, kad nu is taves bega 😂 pokstelejimo ar dar kazko? Cia jeigu ka, tai as rimtai klausiu, gal pasidalins kazkas s…
Iš patirties, kai antrojo laukiaus, nuėjau naktį i tuoleta.pasisiojau,atsistojau ir jaučiu kad kažkas bėga palei kojas, nu galvoju gal šlapimas..vėl atsisedau,po to vėl stojuos ir vėl jaučiu varva.. bet tada pastebėjau žalsva spalva ir supratau kad vis dėl to vandenys (buvau pernesiojus 10d). Tai speju jei vonioje ar po dušu nubegtu ir nesuprastum 🤷
Women. parašė:
Man su pirmuoju pokštelėjo pilve, lyg balionas sprogtų. Ir iškart pasakiau kad jau nubėgo vandenys, dar net jų nepamačius 😄
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai