89-04 parašė:
Man nustate 14 savaitę, pilnai dengia gimdos kaklelio žinotis. Nes tuo pačiu buvo dar ir hematoma buvau pradejusi kraujuoti,3 savaites paskirtas buvo lovos rezimas …
As irgi tikiuosi kad pasakys kad viskas gerai🥰
89-04 parašė:
Man nustate 14 savaitę, pilnai dengia gimdos kaklelio žinotis. Nes tuo pačiu buvo dar ir hematoma buvau pradejusi kraujuoti,3 savaites paskirtas buvo lovos rezimas …
Mazutulka parašė:
Na zinokit retai kuriai ji nepakyla nestumui didejant, žinoma baimes ir visokių minčių daug, bet pozytivus mastymas irgi padeda. Man jau leido grysti ir i darba
Mazutulka parašė:
Butinai sekit, nes preklamsija gali pasireikst nuo 20savaites.
Mano irgi gan zemas bet pasimatuoju bent karta ar dvi i savaite. Viskas bus gerai.
Va matuoju trecia diena, viskas gerai, iki 120, tai manau tiesiog tuo metu buvau susijaudinus, tai nusiraminau. Vis seksiu ir ziuresiu, ačiū už patarimus 🙏
Rasvyda parašė:
O mergaitėms kokių turite gražių negirdėtų vardų?![]()
Kaip jums Milana ar Melanija?
Emmma parašė:
Man grazus beje as svarsciau apie Milita.
Emmma parašė:
Gražūs vardukai😊 tokie retesni
mano vyras Luna nori uždėti, tai jo teta užprotestavo, sako jorkšyriukėms tokį deda
tai nebežinau
Rasvyda parašė:
Gražūs vardukai😊 tokie retesnimano vyras Luna nori uždėti, tai jo teta užprotestavo, sako jorkšyriukėms tokį deda
![]()
tai nebežinau
Na niekad nesidalinciau su aplinkiniais busimu vardu, visad atsiras, kuriem nepatiks. O kai jau paskelbi varda gimus vaikui, pabumba jei kam keistas buna ir pripranta. 😊
Rasvyda parašė:
Gražūs vardukai😊 tokie retesnimano vyras Luna nori uždėti, tai jo teta užprotestavo, sako jorkšyriukėms tokį deda
![]()
tai nebežinau
Mums su vyru Luna irgi labai grazus ir jei bus mergaite tai greiciausiai Luna ir bus 😊 Maziausiai kreipiam demesi kas ka sako apie vardus kurie mums patinka. Man dar grazus vardas Elzbieta, bet UK liezuvi nusilaus arba iskraipys tardami si varda, o angliskas Elizabeth man nelabai 😊 Is berniuku vardu man grazus Oskaras, bet vyrui nepatinka, tai bus reikalu sugalvoti varda jei bus berniukas 😊
Rasvyda parašė:
![]()
tai nebežinau
Maziau kreipkit demesi kas ka sako. Tai ne tetos vaikas,ir tuo labiau ne jos reikalas koki varda duosit.jei jums patinka,tik pirmyn 😉
Merginos,ar kuriai is jusu pasireiske kaip ir vienos puses plauciu skausmas? Toks pulsuojantis,galvoju dal vaikas butent spiria i ta vieta,nes tai uzeina,tai praeina.net nebezinau nei ka galvoti. Siandien 5 ryto prikele tas skausmas,buvo apie 10 min ir praejo.bet galvoju ar gali taip aukstai spirti?
o ir aplamai,tokiu kaip judesiu dar nejauciu
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai