Ginger parašė:
O kada daugmaz tas rezimas atsiras?
Kiekvienam skirtingai manau, iki pusės metų turėtų taip apsistatyti
Ginger parašė:
O kada daugmaz tas rezimas atsiras?
Kiekvienam skirtingai manau, iki pusės metų turėtų taip apsistatyti
ernesta22 parašė:
Laba ar duoda kuri mamyte geruju bakteriju savo leliui kad pilvo nepustu
As duodu bet nepasakyciau kad nustojo pust pilvuka
Sveikos mamytes as noreciau patarimo mano dvynukams jau penkios savaites, geriam aptamil misni 1, vienas dvynukų daugiau suvalgo gal jau tureciau didinti doze nes nuo penkiu savaiciu rasoma kad rekomenduojama deti nebe keturis saukstelius misnuko o penkis, ant 150 ml. Gal dar kuri mamyte su tuos susidure aciu. Uz pasisakymus. Gal maziukams nebeužtenka tos dozes todel. Ir neramus. Is anksto ačiū.
ernesta22 parašė:
Laba ar duoda kuri mamyte geruju bakteriju savo leliui kad pilvo nepustu
Duodu,nezinau kuris padeda,bet jau geriau
dar duodu colic calm ir zvakute kartais idedu redulex.
Laura laurute parašė:
Sveikos mamytes as noreciau patarimo mano dvynukams jau penkios savaites, geriam aptamil misni 1, vienas dvynukų daugiau suvalgo gal jau tureciau didinti doze nes…
Mano sūnelio apetitas auga atitinkamai pagal mišinuko aprašą. Net pačiai keista kad tiek daug jau suvalgo...
Laura laurute parašė:
Sveikos mamytes as noreciau patarimo mano dvynukams jau penkios savaites, geriam aptamil misni 1, vienas dvynukų daugiau suvalgo gal jau tureciau didinti doze nes…
Mūsų 6sav ponas išgeria 90-135ml per kartą. Bet ir valgo dažniau. Vienu kartu 150ml nesugeria. Tai daugiau nei 135ml netaisau. Žiūriu dar kokie tarpai tarp maitinimų.
g.zva parašė:
Sveikos,
Nevedu,daktare sake iki -5 galima vest,jei salciau ir jei vejas didelis saltas,geriau nevest.
g.zva parašė:
Sveikos,
Mes einam jei iki -10 yra
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai