Ieva Pieva parašė:
Aš obuolius ir apelsinus pradėjau labai megti🙈 obuoliai tai išvis kazkas vau![]()
Jooo ir obuoliai dar, visai pamiršau, nors šiaip jų niekad nemėgau
Ieva Pieva parašė:
Aš obuolius ir apelsinus pradėjau labai megti🙈 obuoliai tai išvis kazkas vau![]()
Jooo ir obuoliai dar, visai pamiršau, nors šiaip jų niekad nemėgau
Gems parašė:
Bet vakar darė extra, nes staigus preeklampsijos priepolis pasireiškė. Nuo vakar daugiau jokių žinių iš jos
Vaje kaip negerai....😯 tikėkimės kad sveikata gera ir zhiuli ir mažiuko, tik gal laiko ir jėgų neturi iš po cp atrašyti, visgi ir vyras negali būti šalia,kad padėtų 🙄 ryt ir aš guluosi į ligoninę ant tyrimų dėl preeklampsijos. Nors visai gerai jaučiuosi,bet gydytojai tiek prigasdino,kad geriau pasitikrini
DianaDi parašė:
Nu va pakol laukiu apziuros imetu foto ;)
Aciu
o daug laukinciu yra? Nes man reikia siandien konsultacijai tai svarstau kur vaziuoti ar i santarus ar i VgN
DianaDi parašė:
Man gydytoja irgi dėl tolesnės nėštumo eigos į konsultaciją į Santariškes liepė važiuoti - apšvieskit, kaip tą konsultaciją gauti? Tiesiog atvažiuoji ten į priėmimą ir sakai, kad turi siuntimą, ar kad atvažiavau į konsultaciją? Ar priims taip?
Dar niekada nebuvau, tai nežinau, kaip ten viskas vyksta...
DianaDi parašė:
Kokie maži skaičiai po karantino! 😲
Didžiausi sveikinimai visoms pagimdžiusioms, labai dėl jūsų džiaugiuosi 🥰 tokie gražūs jūsų kudikėliai 🥰 sėkmės ir laimės 💗
DianaDi parašė:
Laukianciuju po manes dar 1,ir pries mane buvo viena va katik pasieme. Ateini i priimamaji ir duodi siuntima ir liepia sedet laukt ;)
A, tai pas mane sakė elektroninis siuntimas, tai turėtų tada sistemoje matyti
O dar klausimas - jie atsitiktinai priskiria pas kokį gydytoją ar gali pasiprašyti, kad tarkim noriu pas šį, jei galima?
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai