Erikiux1991 parašė:
O kada duodat jogurta? Kaip užkandi? Ar kaip vakarienę?
Nu pagal maistinę vertę kaip valgis būtų.
Kaip jūs? Ką išmokot?
Erikiux1991 parašė:
O kada duodat jogurta? Kaip užkandi? Ar kaip vakarienę?
Nu pagal maistinę vertę kaip valgis būtų.
Kaip jūs? Ką išmokot?
Zhiuli parašė:
Aš galiu pasigirti,kad mano ta spupsas po mamkštų ir masažų virsta į vaiką. Jau šliaužioja bele kaip, šliauždamas paropoja. Bet svarbiausia , pats atsistoja. Sėdėt …
Super!!
Nu liksim mes vadinas paskutiniai - nešliaužia, neropoja, neatsisėda, neatsistoja Bet pasodintas sėdi ir pastatytas pastovi. Porą savaičių reiks žiūrėti ir gal skambinti gydytojai... Nes vizitas dabar tik sausio 12.
Nu bent jau kakoja į puodą, bent tuo pasidžiaugsiu 🙈 ir su rankom tai daug ką nuveikia, knygas varto, spaudinėja, žaislų irgi iščiupinėja visas funkcijas 🤷 🤔
misslinute parašė:
Super!!
Nu liksim mes vadinas paskutiniai - nešliaužia, neropoja, neatsisėda, neatsistoja …
Nu daug daro.
O mankštų masažų nerašo ? Ne ypač tikėjau, nu bet blem, kaip kitas vaikas dabar
O maniskis jau koks menuo zyzalu zyzalas. Viskas greitai pabosta, zaislai minutei ir viskas. Apie knyguciu vartyma ne kabos nera, nes tik lupt ir metyt viska reikia. Po pirmo vaiko tai man cia kazkoks tornadas jis. Nei jis prisiglaudzia, nei meilumo turi, tik pirstu bado, kerta ir daro nu nu nu, kai neleidziu i rozetes listi. Galvoju gal cia tik toks etapas augimo.
Zhiuli parašė:
Nu daug daro.
O mankštų masažų nerašo ? Ne ypač tikėjau, nu bet blem, kaip kitas vaikas dabar
Lankė mankštas, berods rugsėjo mėn. Penkias, kur priklauso nemokamai. Per paskutinę pamoką man parodė kaip ką daryt, tai gan ilgai ir dariau kasdien, kokį mėnesį. Ale kad nepastebėjau jokios naudos, poliklinikoj išvis prarėkdavo didžiąją dalį mankštos. Reiks vėl matyt grįžti prie mankštinimo, nes ir įsitempęs labiau pasidarė.
Ai va ką dar išmoko, tai pirmąjį žodį- NE 😂🙈 ir į temą jį sako 🙄 vienąkart siūliau vandens, jis man - Ne. Aš vistiek kišau, tai jis taip piktai Neeee ir dar stūmė puodelį nuo savęs 😂 sakiau sėkmės mums, jeigu jau pirmas žodis toks...
MaLina parašė:
O maniskis jau koks menuo zyzalu zyzalas. Viskas greitai pabosta, zaislai minutei ir viskas. Apie knyguciu vartyma ne kabos nera, nes tik lupt ir metyt viska reikia…
Mano irgi zyzalas paskutiniu metu, trumpai pats savimi užsiima, o šiaip visąlaik reikia ant rankų, ant kelių, geriausia nešioti visur ir rodyti viską (nes pats gi nemobilus). Bet nurašau dantims, nes kalasi viršuje pirmas priekinis ir apačioje trečias, o dar taip ilgai, jau kokias 3 sav viršuje ištinę taip skaudžiai. O apačioje visai netyčia pamačiau, kad jau ir lenda. Bet be temperos, tiesiog taip matosi, kad skausminga.
Sandruke parašė:
Sveikos mamytes ! Kokia grikiu kosyte duodate(firma)? Kokia megsta Jusu vaikuciai?
Mamuko daviau. Bet valgė tik kai sumaišiau su kitom, pvz su ryžių arba avižų/kukurūzų.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2020-m-kovo-zuikiai-3