Aš negalėčiau be pientraukio išgyventi, jei vieną krūtį vaikas ištraukia, tai kitą turiu nusitraukti, nes kitaip būtų pastoviai uždegimai, nu man čia super išradimas

Silvia97 parašė:
Sveikos mamytes. Mums 10 dienu ir mergyte visiskai pasikeite. Miega tik ant ranku, pastoviai nori valgyti, irzli. Ar tai gali buti augimo suolis?
Vakar labai daug skaitinejausi apie augimo suolius, taip manau gali buti manoji va 3sav. su sia problemele... 2 paras tai galvojau isprotesiu ir rankos jau vos lelia islaikydavo...siandien jau geriau 😊
Kategoriška parašė:
Sveikos. Kaip kovojat su mazyliu pilvo putimu? As colinox duodu, bet pradejau itart, kad nuo jo labiau atpilinejaAr gali taip buti ?
Aš jau kurį laiką naudoju colinox ir man retenybė kada atpila.Dar bandžiau inofolik bet kai atrūgdavo užuozdavau tą apelsinų kvapą tad jo atsisakiau kitoms mamoms iš mano aplinkos inofolik labiau tiko.Kiek žmonių tiek nuomonių
Silvia97 parašė:
Sveikos mamytes. Mums 10 dienu ir mergyte visiskai pasikeite. Miega tik ant ranku, pastoviai nori valgyti, irzli. Ar tai gali buti augimo suolis?
Kaip idomiai ir skirtingai aš taip kartais noriu savo mažają panešiot bet jin leidžiasi tik kai reik atrūgt po to nebenor būt nešiojama
Zhiuli parašė:
Ar po hepatito skiepo neramūs leliukai buvo? Jetau, nemiega visą popietę, paskui valandą rėkė, blogai valgė. Dėjau viburcol žvakutę, lyg aprimo biški. Sakė bus nera…
Nu mum kažko išskirtinio iš elgesio nepasirodė tik rėkė baisiai kai nuėmiau pleistriuką pavalgė ir nurimo
Zhiuli parašė:
Ar po hepatito skiepo neramūs leliukai buvo? Jetau, nemiega visą popietę, paskui valandą rėkė, blogai valgė. Dėjau viburcol žvakutę, lyg aprimo biški. Sakė bus nera…
Užvakar skiepijo, o vakar galvojau nusišausiu... Nuo 9 ryto iki puse 2 nakties miegojo sudėjus gal kokias 2 valandas, ištisai klykimai, rėkimai.... Tai manau, kad gali būtų nuo skiepo....
aviir2 parašė:
Užvakar skiepijo, o vakar galvojau nusišausiu... Nuo 9 ryto iki puse 2 nakties miegojo sudėjus gal kokias 2 valandas, ištisai klykimai, rėkimai.... Tai manau, kad g…
Maniškis po skiepo irgi buvo labai neramus, labai verkė visą dieną, prastai miegojo