MaLina parašė:
Roto vakcina? Negirdejau, kad butu tokia pagal skiepu kalendoriu.
Taip. Ir jos negalima atidėti. Nes iki 6 ar 7 mėn reikia tris kart sugerti. Tai ją būtinai reikia laiku atlikti.
MaLina parašė:
Roto vakcina? Negirdejau, kad butu tokia pagal skiepu kalendoriu.
Taip. Ir jos negalima atidėti. Nes iki 6 ar 7 mėn reikia tris kart sugerti. Tai ją būtinai reikia laiku atlikti.
Labas vakaras mamytės.norėjau su jum pasikonsultuoti ir užduoti keletą klausimų.ar tiesa kad dabar kai gimsta leliukas jų neatsiurbinėja ir kad sekretas turi išsivalyt savaime.nes mum dabar menesis ir savaitė ir prasidėjo kažkoks tarsi gargaliavimas ir švokštimas, įlašinus jūros vandenuko niekas neįšsisiurbia o švokštimas ir gargaliavimas lieka..skambinau seimos daktarei tai sako gal mišinuko patenka ir už tai gargaliuoja bet ir stačiau maitinu ant rankų ir guldau stačiau o vistiek yra tas švokštimas lieka. Dar esu girdėjus apie fiziologine slogą kurios požymiai ir yra gargaliavimas ir švokštimas kad ji atsiranda leliukams bet panašiai kaip diegliukai turi išnykti. Apšvieskit!!!toks laikas kas esu prisirašius pricacioj seimos klinikoj ir niekas dar nuo leliuko gimimimo mūsų niekas neapžiūrėja ir nepriima tai darosi jau neramu.
Mamasit parašė:
Kažkaip su pirmu nebuvo tokio dalyko. Gal naujai itraukta. Reikia pasidomet atidziau man. Nes tik apie meningokoka zinau, kad itrauktas i skiepu kalendoriu.
Ar galit patarti ar nuraminti..
Del problemu su speneliu maitinu pagrinde is kaires kruties, ir vaikelis daznokai guli tik ant desinio sono (kai "kaba" ant papo trunka kelias valandas) , kai tik pavyksta nepazadinant apversti vartau. Bet pergyvenu del nuguletos galvytes, kaip ir labai nieko nesimato kad butu kreiva, bet vat isivariau baime sau ir viskas..🙈😓
liamu parašė:
Labas vakaras mamytės.norėjau su jum pasikonsultuoti ir užduoti keletą klausimų.ar tiesa kad dabar kai gimsta leliukas jų neatsiurbinėja ir kad sekretas turi išsiva…
mano pirmagimiui taip buvo, bet su laiku praejo 👍
liamu parašė:
Labas vakaras mamytės.norėjau su jum pasikonsultuoti ir užduoti keletą klausimų.ar tiesa kad dabar kai gimsta leliukas jų neatsiurbinėja ir kad sekretas turi išsiva…
Maniškis irgi taip gargaliuoja, atrodo sloga baisiausia. Su pirmais vaikais taip nebuvo. Neseniai ligoninėj gulėjom dėl kitko , tai dėl tos nosies sakė voskas gerai ir labai nesiurbinėti nes tik daugėja išsskyrų nosiaryklėj dėl to. Tai aš dabar tik atsiurbiu, jei jis būna atpila per nosytę kartais, tada pieno kilometrą su tais snargliais išsiurbiu
kamilėkamilė parašė:
Ar galit patarti ar nuraminti..
Del problemu su speneliu maitinu pagrinde is kaires kruties, ir vaikelis daznokai …
Galit ir maitinant viena krūtim pakeisti pozas. Laikot glėby viena poza. Dedat į šoną ant pagalvių jau kita pusė.
Arba guldykit bent kita puse tada visada miegoti.
wilmaa parašė:
Gal yra mamyciu kurios augina leliukus baltymui alergiskus? Ka pacios valgote kai maitinat mp ,nes visko negalima turi buti griesta diena,neismastau ka valgyti,kad …
As nezinau ko mano vaikas netoleruoja, bet dabar bandau atsisakyt pieno produktu, nes vaikas kakoja su gleivem ir labai skystai.. jau antra savaite..pasely nieko nebuvo, tai turbut maistAs.. siaip ramus, daznai linksmas, guvus, neatrodo, kad kas blogai butu🤷♀️
liamu parašė:
Mums tas pats yra bet išsisiurbia snargliukai tai galvoju jog prie to paties ir sloga prikibo
16 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai