Freilina666 parašė:
Tiek daug pokyčių laukia..oh well. Viskas bus gerai
![]()
Kaip raso - viskas praeina
Freilina666 parašė:
Tiek daug pokyčių laukia..oh well. Viskas bus gerai
![]()
Kaip raso - viskas praeina
Prisijungiu prie temos del zindymo. Labai svarbus palaikymas, turejau uzdegimu, nugrauztu speneliu,vaikas atpildavo mano krauju. Mama, sesuo (kuri zinde 3 savaites ir Dingo pienas) anyta, drauges, visos reke duok misinio ir "nesikankink". Tik vyras kantriai trypciojo su vaiku prie vonios duru kol as 3 val nakties issimasazuosiu po dusu guzuota krutine, ir antspeniu visu dydziu ir visu firmu pripirko. 2 pientraukius. Zindau iki siol, aversija buvo kai pastojau su antru nuo 3 iki 5 men. Nuo 5 zinde tusciai, dabar ciulpia priespieni. Jei ne vyro palaikymas ir galimybe guleti parom per augimo suolius tai tikrai buciau pasidavus itakai ir davus milteliu. Net seimos daktare pakeiciau kuri mano nuomone buvo nekompetetinga nes anot jos nuo 5 men reikia pradet primaitinima nors vaiko svoris ir taip buvo virs vidurkio ir savarankistai nesedejo apie PSO rekomendacijas ji net negirdejo. Tik del vieno gailiuosi, nisidomejau zindymu visai, ir gavos taip kad vietoj to kad uzbegt ivykiam uz akiu o ne nervuotis ir naktim ieskot atsakymu kodel vaikas kabo, kodel daznai kelias nakti, kodel skauda krutine. Buciau daugiau pamiegojus 🤷♀️ tai kad pirmakartem tikrai rekomenduoju jau mineta fb zindykime kartu grupe, paskrolinus kelias dienas visi atsakymai pateikti su patarimais ir rekomendacijom. As deja ja atradau kai sedejau priimamajam su 40t.ir guzuota krutine 🤦♀️
luza parašė:
O galit paaiškinti ką reikšia "vaikas kabo"?![]()
Dažniau žinda nei įprastai 😊👍 tarkim jei įprastai valgo kas 2-3val tai tie intervalai sutrumpėja iki kas pusvalandi-valanda😊👍
luza parašė:
O galit paaiškinti ką reikšia "vaikas kabo"?![]()
Kabo - tai mano atveju, zisdavo labai ilgai ir labai daznai. Miegodavo irgi tik prie kruties - tai menesiuka ar du tikrai praleidau su sunum lovoj
tie mistiniai 2-3 valandu tarpai atsirado labai velai. Bet jau nesiurpinsiu
Kutikū parašė:
Kabo - tai mano atveju, zisdavo labai ilgai ir labai daznai. Miegodavo irgi tik prie kruties - tai menesiuka ar du tikrai praleidau su sunum lovojtie mistiniai …
Aš ir pradžioj ilgai nesupratau, kaip čia man skaičiuot. Jei krūtį reikia keist kas 2 val, o maitint ne rečiau, kaip 3 😁 pvz 8 pradeda žįsti, 40min "valgo", tada užmiega pusvalandžiui, ir vėl pabunda, kol kokį pampi pakeiti, vėl zirzia kad valgyt nori, tai pagal laiką nei tą pačią duot, nei keist anksčiau laiko 🙈
Audigrija parašė:
Aš ir pradžioj ilgai nesupratau, kaip čia man skaičiuot. Jei krūtį reikia keist kas 2 val, o maitint ne rečiau, kaip 3 😁 pvz 8 pradeda žįsti, 40min "valgo", tada už…
Aha, tuose skaiciavimuose tai sudetinga is pradziu
Skaiciau, kad tas keitimas kas 2h ale mitas. Bet man kazkaip logiska atrodo. Kitaip gresme "uzpumpuot" viena is krutu, jei valgymo laikas ir daznis labai skiriasi
As greit supratau, kad is vienos kruties vaikiui sunkiau traukias, nei is kitos. Tai jis is patogumo turbut mieliau butu isvis 1 naudojes, bet va mama apgudravo kaip ne kaip
Kutikū parašė:
Aha, tuose skaiciavimuose tai sudetinga is pradziu![]()
Skaiciau, kad tas keitimas kas 2h ale mitas. Bet man kazkaip logiska atrodo. Kitai…
Žinok dėl to, kad jie turi mylimą krūtį dažnai girdžiu. Pas mane ir atrodo iš vienos lengviau ištraukdavo, nei iš kitos, pradėdavo nervuotis betraukdama. Bet aš vis tiek nepasidaviau ir abi daviau 😁 ne viskas lengva šiam pasauly bus, lai pratinasi 😁😁 draugė, tik nepavyko. Nors pirmąją mergytę iš abiejų maitino, antrąją beveik nuo pradžių tik iš vienos. Nes niekaip neįtiko kita krūtis. Bet nieko, užteko iš vienos pienuko 🙂
Mano irgi pasirinko lengviau bėgantį pieną, dar išeidavo pergudraut su valgymo poza, bet paskui niekaip, tik iš vienos imdavo. Tai galiausiai krūtinė tapo viena D dydžio, kita B. Tai liemenėlės buvo didžiausia problema, nes vienas krisdavo lauk, netilpdavo, kitas paskęsdavo
Obuolyne parašė:
Mano irgi pasirinko lengviau bėgantį pieną, dar išeidavo pergudraut su valgymo poza, bet paskui niekaip, tik iš vienos imdavo. Tai galiausiai krūtinė tapo viena D d…
Va va, del to as ir stengiaus islaikyt kantrybe. Aisku, mano atvejis nebuvo super sunkus. Tai tiesiog samoningai stengdavaus dazniau paduot ta sudetingesne kruti, nes paleidus reikalus is ranku iskart pradedavo ryskes disproporcija
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai