marciusita parašė:
As Vilniuj fotkinaus Brazzi studijoj. Va dar keletas foto
Laaaaabai grazios nuotraukos 😍 Ypac ta paskutine 10/10 🥰
marciusita parašė:
As Vilniuj fotkinaus Brazzi studijoj. Va dar keletas foto
Laaaaabai grazios nuotraukos 😍 Ypac ta paskutine 10/10 🥰
Mes taip pat laukiam fotosesijos nuotraukų. Džiaugiuosi, kad prieš kuri laika darėmės, nes šiuo metu tai čia negaliu nuspėti kada turėsiu jėgų, kada ne. 🙈 Šiandien visa diena kaip akmuo pilvas ir susitraukinėja ir kieteja, tai tik gulėt kaip ligoniukei. 😬 Manau bus metas kita savaite daiktus krautis, o tai pagąsdina vis tie spazmai, bus daiktai sukrauti bus ramiau. ☺️
marciusita parašė:
Ačiū mergaites, norejau tokios kitokios fotosesijos nei įprastai. Todel daug foto mano vienos, tik nenoriu cia lyst i akis su tom fotkem😃🙈man snd 33 sav. bet blem j…
Kai mes surengėm fotosesiją , tai tada buvo 31sav.🙂
Audigrija parašė:
Dažnai fotografės, ypač kur daugiau nėštukes fotografuoja turi suknelių ir nereikia sukti galvos 🙂
Reikia tik laiko pasiguglinti. Aš radau vilnietę Zigmante foto. Mes fotosesiją darėm Kairėnų botanikos sode. Tai kai gausime foto spalio antroje pusėje , dvi ikelsiu.🙂
Sveikos mamytės, tik dabar sugalvojau prisijungti prie jūsų grupės 🙈
Turiu klausimą, esu 35 sav🤰 ir paskutiniu metu labai dažnai pradėjo deginti kairėje pusėje po šonkauliais. Pas akušere vizitas laukia 29d, ar yra kam panaši situacija. Galėtumėte papasakoti kaip malšinate skausmą, ir kas tai galėtų būti? 🤗
Evelina.str parašė:
Sveikos mamytės, tik dabar sugalvojau prisijungti prie jūsų grupės 🙈
Turiu klausimą, esu 35 sav🤰 ir paskutiniu metu labai dažnai pradėjo deginti kairėj…
Man yra, jau gal mėnuo. Duriantis diegiantis skausmas kairėje pusėje po šonkauliais. Anksčiau suintensyvėdavo gulint ant kairio šono. Paskui ir negulint, ir pavalgius ir nevalgius 😁 dabar kelios dienos lyg nustoję buvo, ir va jau jaučiu, kad vėl lyg su adatėlėm badytų. Klausiau ginekologės, tai sakė normalu, matyt spaudžia vaikas ir tiek 🙂
Merginos, tik dabar užsižiūrėjau... man knygelėj prie ŽIV, kur abtrą kartą tikrina, pažymėjo teigiamas!!! Jei būtų jis teigiamas, būtų sakiusi juk kažką. Įtariu pažymėjo per klaidą teigiamas... dabar vizitas tik spalio 22 dieną ir mąstau sau... jei pradėčiau gimdyt anksčiau netyčia? Kas tada? 😅
Sniegena_ parašė:
Vat ir as pradedu galvot.. dar kas mane stabdo, kad neturiu visai vizijos, kokios tos fotosesijos noreciau, ar lauke (jei dar bus salygos), ar studijoje. Ir tada, a…
Butinai pasidarykit nesvarbu tie rubai kuo paprasciau tuo fainiau o dabar ir orai jums nerealus ruduo lapai spalvos mmmm🤤 mes daremes vasaros pabaigoi norejau laukuose...
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai