jurgga parašė:
Mano pirmas sūnus labai svelnus berniukas, nuo pat mažų dienų labai meilus buvo, su juo problemų visai nebuvo, aišku, visko buvo, bet labai klausė ir seip toks kito…
Nu va tai ilgai labai nelaukite ir bandykite dukryte ♥️☺️
jurgga parašė:
Mano pirmas sūnus labai svelnus berniukas, nuo pat mažų dienų labai meilus buvo, su juo problemų visai nebuvo, aišku, visko buvo, bet labai klausė ir seip toks kito…
Mamyciuke123 parašė:
Aciu už palaikymą ir padrasinima🥰💖
Mamyciuke123 parašė:
Hmm, o kodėl tik berniukų? 😁
Nes va būtent nemėgstu tų visų pamaivytės, sijonukai, suknelės, karoliai 😅 kažkaip aš visą gyvenimą net su vaikais berniukais geriau sutardavau nei su mergaitėm, man kažkaip natūraliai su jais, aš ir vaikystėj kieme geriau kare dalyvaudavau, nei namus statydavau ir vaikus augindavau 😅 buvau išdykus kaip berniukas. Visų mergaitiškų reikaliukų visai nemėgstu 😅
Barbarbar parašė:
Nes va būtent nemėgstu tų visų pamaivytės, sijonukai, suknelės, karoliai 😅 kažkaip aš visą gyvenimą net su vaikais berniukais geriau sutardavau nei su mergaitėm, ma…
Nū va, kaip pas jus idomei, 😃
Barbarbar parašė:
Nes va būtent nemėgstu tų visų pamaivytės, sijonukai, suknelės, karoliai 😅 kažkaip aš visą gyvenimą net su vaikais berniukais geriau sutardavau nei su mergaitėm, ma…
Ir aš taip pat kai buvau maža, o dabar kai turiu dukryte esu pati laimingiausia.
Mamyciuke123 parašė:
Ir aš taip pat kai buvau maža, o dabar kai turiu dukryte esu pati laimingiausia.
Tai ir aš būčiau laiminga, nes ne esmė, kokia lytis
bet va, kai galvoji, koks va sekantis vaikas būtų, tai va kažkodėl berniuko norėtųsi, nors visiškai jokio skirtumo, kas būtų.
Mes labai norėjom mergaitės, bet dabar niekaip dukrytės neįsivaizduoju vietoj savo sūnelio. Kalbant apie antrą, tai visai norėčiau, kad broliukai būtų, kiek rūbelių turiu, visus naujus pirkom dar, tai net gaila man parduot, jei neteks uždėt, tai laikysiu sesės vaikams 😃 Šiaip nesu išlaidi, nu bet ant rūbų nuo gimimo tikrai pavariau, labai daug turim. Aišku ir mergaitė smagu būtų, net gi varda jau žinočiau, kuris derėtų prie brolio.
O kalbant apie mėnesines, tai tik užsiminiau, jog dar negrįžo, tai šiandien su trenksmu pasirodė. Visą dieną buvau irzli, nežinojau kur dėtis, vyras blogas, visi blogi, alkis didžiulis, vakar 21 valandą užsisakiau dvi picas sau, nors niekad tokiu laiku nevalgau, šiandien ėjau iš proto, nes nieko skanaus neturim namie ir kaltinau vyrą, kad nemoka apsiprekint 😂😂🙈 ir dar sakiau, jog noriu gulėt ir žiūrėt serialus, kada pagaliau galėsiu šitaip, nes nebegaliu, tai vakarop susirgau ir supratau kas man čia buvo, nu bet kad taip, visiškai susijaukiau 😬 tai va parnešė iš prezo man visą tortą, valgau ir lieknėju dabar vaiką užmigdžius.
Barbarbar parašė:
Tai ir aš būčiau laiminga, nes ne esmė, kokia lytisbet va, kai galvoji, koks va sekantis vaikas būtų, tai va kažkodėl berniuko norėtųsi, nors visiškai jokio ski…
Jo pritariu geriau brolis, būtų broliui, bet mums dažniausiai norisi porelė turėti ♥️ o ir man visi tie sijonai, maivymaisi nepatiko. O dabar turiu gyva lėlyte, labai džiaugiuosi ir tie sijonai, ir maivymaisi lb gražu. Sesuo labai pavydi man dukros 😄
Goji parašė:
Mes labai norėjom mergaitės, bet dabar niekaip dukrytės neįsivaizduoju vietoj savo sūnelio. Kalbant apie antrą, tai visai norėčiau, kad broliukai būtų, kiek rūbelių…
Ir aš turiu lb daug rubu, tiek daug kad užima lb daug vietos sukrauta dėžėse, ir jau daug padovanojau mtai būtų gerai dukryte dar viena, vien dėl rubu 😄
Barbarbar parašė:
Aš labai panašiai maniau kol neturėjau mergytės
Atrodė, kad noriu berniuko dar, o mergaitės išlepusios, pamaivos tokios
bet dabar toks meilumas tos mano mergaitės ir taip džiaugiuosi. Labai skiriasi nuo berniuko auginimas, bent jau man. Žaidimai visai kiti.
Mamyciuke123 parašė:
Jo pritariu geriau brolis, būtų broliui, bet mums dažniausiai norisi porelė turėti ♥️ o ir man visi tie sijonai, maivymaisi nepatiko. O dabar turiu gyva lėlyte, lab…
Aš visada mergaitėms daug gražių rūbelių matau, bet tokiu vau, kad jei turėčiau kokią artimą draugę, kuri turėtų mergytę, tai jaučiu pirkčiau jai rūbus be progos 😁
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai