2022.09.12 00:22 (prieš 3 m.)
karolinna parašė:
Sveikos Mamytės, kaip jūsų mazyliams sekasi adaptuotis darzelyje? Ar daug asaru paliekant, kiek jau laiko pasilieka darzelyje? Maniskis tai klykia, rekia kai tik įž…
Sveiki, na kolkas bijau ir girtis.. nes tik tris dienas buvo, bet sekėsi gerai. Viena pusdienį kartų buvau. Antra diena, išėjau pasivaikščiot, nes tik uzejom, ji nurengiau tai jau nulėkė pas vaikus žaist. O Man aukletoja pasiūlė eit kažkur šalia pasivaikščiot. Tai parejau jau kai į lauką rengti reikia. Ir pabuvom su visais lauke.Prašėsi dar pats pasilikti po lauko, nes norėjo dar pažaisti su vaikais. Bet ėjom pas baba pietų. O penktadienį paklausiau ar vėl važiuojam į darželį? Gal nori su vaikais pusryčius valgyti ir anksčiau? Tai noriai labai laukė tos košės bendros ir žaidimų. Ir vėl išėjau.atejau kai į lauką ėjo jie. Ši pirmadienį planuoju susitarti jau dėl pusryčių ir pietų, kad ateit jo pasiimti po lauko žaidimų, kad pabūtu jis ilgiau pats. Ir tada papietauti su vaikais, kad pamatytų jog po pietų visi ruošiasi miego. O mes jau eisime.( Nes labiausiai pergyvenu kad jis bijos miegoti naujoje vietoje, tai man rūpi kad jo neverst.. o pats uzsinoretu, gal jeigu matys kad visi eina noriai..) tai va taip po truputį pratinames. Bet turiu laiko tokiai adaptacijai,nes negrįžtų dar i darbą. Ir nereikia staigiai visai dienai palikineti. Pabandykite gal namuose daugiau pakalbinti apie darželį ,paskaityti knygelės kur darželio tema, paklausineti kas ten patinka, ar nori žaist vėl ten, prisiminkit ką matėt koks žaislas jam ten patiko ar vaikas. Kad sudomint, vėl ten eit. Ir man rodos dar svarbu nebėgti nematomai, o sakyt namuose kad iseisite kol jis ten bus. Pvz. Aš sakiau einu kaneliu, ar reikalų, susitiksim kai eisi į lauką. Maniškis gan irgi prisirišęs prie manęs, bet manau kolkas nauji žaislai ir vaikai ji labai traukia. Tai įmanoma sudomint. Auklėtojos sakė labai jam gerai sekasi, vieną kartą matė kad kažkas gal paėmė žaislą iš.jo.. tai šiek tiek nusiminę.. bet taip tyliai pradėjo verkti ir trumpai, kad greit ir nustojo nereikėjo net Ramint. Tai kol kas rodos neblogai einasi.. ziuresim kaip toliau